Страшен скандал между Диляна Попова и Жени Калканджиева! (виж какви думи си изсъскаха + причината)

Страшен скандал между Диляна Попова и Жени Калканджиева! (виж какви думи си изсъскаха + причината)
5 (100%) 2 votes

Кой би предположил, че Жени Калканджиева ще обяви война на Диляна Попова?!

Див скандал се развихри между шестата по хубост в света Жени Калканджиева и красавицата, която не остава по-назад в прелестта си Диляна Попова. Войната между двете е може би една от най-неочакваните в общественото пространство, тъй като те нямат много допирни точки.

Не, не си мислете, че някоя от манекенките е отмъкнала мъжа на другата. Нито Тачо е кръшнал с Диляна Попова (макар че най-вероятно мерак не му липсва), нито пък чаровникът Асен Блатечки е решил да прави дете и на Жени Калканджиева.

Диляна Попова

Диляна Попова и Жени Калканджиева се хванаха за гушите

Чисто и просто двете са на нож заради професионалните си изяви и по-точно заради новата колекция на Диляна Попова – облеклата за езда. Известно е, че Диляна Попова широко рекламира дрехите си в социалната мрежа Фейсбук като направи същото и с колекцията си за езда.

Тя прикани хората да разгледат творенията й и да си закупят, но точно в този момент Жени Калканджиева буквално я сряза с думите: „Само изчакайте малко, че още не съм си купила конче“. Думите на Жени Калканджиева са повече от подигравателни, пък макар и изречени без капка простащина.

Съпругата на Тачо обаче ясно изразява позицията си относно приумиците на родилката Диляна Попова да се прави на интересна с облекла за езда, при положение, че този спорт не е широко застъпен в България и би било далеч по-добре да правиш дрехи, които наистина биха били в полза на жените.

Думите на Жени Калканджиева обаче се забили като нож в сърцето на Диляна Попова, а манекенката е наистина бясна. А и как да бъде иначе, след като Евгения се явява далеч по-голям корифей в модните среди и изцяло в светския живот на столицата, а мнението й би повлияло на много хора.

„Тази за каква се има?! Защо не си гледа работата и неверния мъж, вместо да се бърка в чуждите неща и да излива злобата си?! Като не я интересува колекцията ми, да не коментира! Аман от всезнайковци в тая държава“, бълвала огън и жупел Диляна Попова пред приятелките си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Страшен скандал между Диляна Попова и Жени Калканджиева! (виж какви думи си изсъскаха + причината)”

  1. Nikolay Petrov

    февр. 23. 2015

    Младата курва да се учи от дъртата още малко.Не че и двете ще поумнеят…

Добавете коментар