Емануела остана сама с бебе на ръце само месец след раждането!

Измина малко повече от месец след като синеоката певица Емануела роди сина на любимия си Димитър Динев. Двамата се влюбиха миналото лято, малко след което Митко Динев се премести да живее при Емануела, която бе бременна с първородното му дете. Днес обаче от любовта им вече няма и следа, а певицата е съсипана.

Лично Емануела призна в социалната мрежа Фейсбук, че Митко Динев я е изоставил. Преди броени дни, та до вчера, хубавицата неуморно поства многозначителни статуси в личния си профил, насочени с укор към младия баща, изоставил детето си и нея малко след раждането.

[caption id="attachment_335926" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела призна през сълзи на раздялата с Митко Динев[/caption]

"Ако някой те обича наистина, той никога няма да те напусне - дори да има милиони причини за това. Той ще намери поне една, за да остане", написа огорчената Емануела, след което допълни, че "Винаги ще има една нова любов и ново начало. След всеки край идва и нещо ново", видя Kliuki.bg.

Певицата обаче не е в състояние да скрие отчаянието си пред най-близките хора - семейството и приятелите си, които с тревога разкриват за уморените й и вечно разплакани тези дни очи.

[caption id="attachment_335927" align="aligncenter" width="300"]Ето и точните думи на певицата, които сподели с приятелите си в мрежата Ето и точните думи на певицата, които сподели с приятелите си в мрежата[/caption]

"Сломена е. А и как да бъде иначе, когато бебето й е едва на малко повече от месец, а остана сама с него на ръце. Митко Динев се оказа поредния инфантил, който слуша наставленията на родителите си, макар самият той вече да е баща. Непростимо е това, което направи с Емануела - хвана си багажа и ги заряза. Защото татко му Динко Динев не миряса, докато не му проми мозъка", възмущават се искрено приятелките на Емануела.

[caption id="attachment_335928" align="aligncenter" width="300"]Емануела остава самотна майка, след като бащата я напусна с бебе на ръце Емануела остава самотна майка, след като бащата я напусна с бебе на ръце[/caption]

Певицата била страшно отчаяна най-вече от факта, че Митко Динев се зарекъл да няма нищо общо нито с нея, нито с бебето им. Дали ще изпълни заканата си, или все пак ще му дойде акълът и ще се върне, за да се погрижи за детето си, не се знае. Важното обаче е, че дори и да го направи, обидената Емануела най-вероятно няма да го приеме отново и ще отгледа детето си сама.