Неочакван разрив съсипа Виктор Калев! (мръсотия на роднини отне приятелката му + нейни снимки)

Неочакван разрив съсипа Виктор Калев! (мръсотия на роднини отне приятелката му + нейни снимки)
5 (100%) 4 votes

Виктор Калев бе лудо влюбен в красивата и дългокрака брюнетка, която обаче го напусна навръх Свети Валентин!

На Виктор Калев не му върви в любовта и това е. Чаровният актьор от „Шоуто на Слави“ към днешна дата едва изпълнява участията си, защото е съсипан от мъка. Причината – неочакваната му раздяла с жената, в която е лудо влюбен. И то заради мръсотии, погодени му от нейните роднини. Това разкриха източници, близки до актьора.

Виктор Калев срещна младата и тъмнокоса своя любима преди повече от половин година и двамата буквално бяха неразделни. Той често бе засичан да я вози с колата си из столицата, да краде време от почивките си в „Шоуто на Слави“, за да я заведе на ресторант или просто да отиде да я види за малко.

Виктор Калев

Виктор Калев страда адски много по красивата брюнетка

„Влюбен до уши – това беше Виктор и това е сега. С тази разлика, че не се е виждал с приятелката си от Свети Валентин, когато се разделиха след скандал. И за всичко това са виновни единствено нейните роднини, които й напълниха главата с глупости“, разкриват приятели на Виктор Калев от Би Ти Ви.

Близките на красавицата, омагьосала Виктор Калев, насадили в мозъка й, че е твърде млада, за да се ангажира с актьора и че ако й тръгне име на лека жена, то ще погуби целия си живот. Те я убеждавали, че на няколко пъти са засичали Виктор из столични нощни клубове в компанията на различни жени и че актьорът й изневерява най-безогледно.

Ето я дългокраката, но вече бивша любима на Виктор Калев

Ето я дългокраката, но вече бивша любима на Виктор Калев

Като всяка ревнива жена, така и половинката на комика не се вързала на думите за разликата във възрастта, но клъвнала като шаран на твърденията, че Виктор й слага рога.

„В нощта преди Свети Валентин тя отиде при него и му вдигна луд скандал, придружен с редица обвинения, на които горкият дори не успя да отговори. Момичето беше некотролируемо, нали все пак е толкова млада. Заряза го, без да й мигне окото, а Виктор и до днес не се е престрашил да й позвъни – само от гордост. Но ни е много жал да го гледаме как се измъчва“, разказват близките на Виктор Калев.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Неочакван разрив съсипа Виктор Калев! (мръсотия на роднини отне приятелката му + нейни снимки)”

  1. чуденка

    февр. 24. 2015

    е нали писахте, че си пада по мъже и слави е бесен, щял да го уволнява.
    днес вече страда за приятелка…..

Добавете коментар