Виктор Калев бе лудо влюбен в красивата и дългокрака брюнетка, която обаче го напусна навръх Свети Валентин!

На Виктор Калев не му върви в любовта и това е. Чаровният актьор от "Шоуто на Слави" към днешна дата едва изпълнява участията си, защото е съсипан от мъка. Причината - неочакваната му раздяла с жената, в която е лудо влюбен. И то заради мръсотии, погодени му от нейните роднини. Това разкриха източници, близки до актьора.

Виктор Калев срещна младата и тъмнокоса своя любима преди повече от половин година и двамата буквално бяха неразделни. Той често бе засичан да я вози с колата си из столицата, да краде време от почивките си в "Шоуто на Слави", за да я заведе на ресторант или просто да отиде да я види за малко.

[caption id="attachment_335978" align="alignright" width="300"]Виктор Калев Виктор Калев страда адски много по красивата брюнетка[/caption]

"Влюбен до уши - това беше Виктор и това е сега. С тази разлика, че не се е виждал с приятелката си от Свети Валентин, когато се разделиха след скандал. И за всичко това са виновни единствено нейните роднини, които й напълниха главата с глупости", разкриват приятели на Виктор Калев от Би Ти Ви.

Близките на красавицата, омагьосала Виктор Калев, насадили в мозъка й, че е твърде млада, за да се ангажира с актьора и че ако й тръгне име на лека жена, то ще погуби целия си живот. Те я убеждавали, че на няколко пъти са засичали Виктор из столични нощни клубове в компанията на различни жени и че актьорът й изневерява най-безогледно.

[caption id="attachment_335979" align="aligncenter" width="300"]Ето я дългокраката, но вече бивша любима на Виктор Калев Ето я дългокраката, но вече бивша любима на Виктор Калев[/caption]

Като всяка ревнива жена, така и половинката на комика не се вързала на думите за разликата във възрастта, но клъвнала като шаран на твърденията, че Виктор й слага рога.

"В нощта преди Свети Валентин тя отиде при него и му вдигна луд скандал, придружен с редица обвинения, на които горкият дори не успя да отговори. Момичето беше некотролируемо, нали все пак е толкова млада. Заряза го, без да й мигне окото, а Виктор и до днес не се е престрашил да й позвъни - само от гордост. Но ни е много жал да го гледаме как се измъчва", разказват близките на Виктор Калев.