Поп фолк дивата Джена изобщо не прилича на сегашния си образ от недалечното минало

Заради огромното количество силикон, с което Джена е надула неузнаваемо пазвата си. Поп фолк дивата е направила това от чиста суета. Иначе габаритите й в гръдната обиколка били далеч под скромните. И няма друго оправдание за стъпката в тази насока, освен да изглежда по-апетитно и да фокусира върху себе си мъжките погледи, пише HotArena.

По онова време певицата от Разград не била изобщо известна и в началото на кариерата си мечтаела в деколтето си да вкара мощно количество импланти, които да я направят по-атрактивна. Тя била сигурна, че дори и да не стане известна с пеенето си, добре е да има инвестиция, която да я направи значима и да й вдъхва самочувствие.

Тогава фолкаджийката нямала и петак в джоба си, но все пак успяла да омагьоса един лапни шаран, който да брои четири бона, за да се превърне брюнетката в изкусителка с голям балкон. Днес Джена признава, че има инжектирани осемстотин кубика силикон и от двете страни на гръдната й обиколка, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_335993" align="aligncenter" width="300"]Джена преди и сега Джена преди и сега[/caption]

Певицата си призна, че изпитвала неистов страх от операцията. Легнала на масата от чиста суета и това я накарало да се чувства дори гузна. „Някои хора лягат на операционната маса от необходимост, а други са съгласни да ги режат и да им слагат различни неща от комплекси”, размишлявала тогава тя.

Тя обаче изобщо не си харесвала женските прелести, които според нея били по-скоро като яйца на очи. Затова била изключително доволна от ефекта след интервенцията. „Настина риска си заслужаваше”, доволна е една от известните певици на „Пайнер”. И е сигурна, че въпреки страха отново би предприела тази крачка.dzena2

Днес 29-годишната Десислава, както е истинското й име по паспорт е убедена, че повече няма да предприеме никакви корекции. Освен това лекарите убедили изпълнителката на „Грешни мисли”, че в близките десет години няма да й се налага да слага отново изкуствени импланти. Посмяната им ставала едва след като измине този период.

Припомняме, че заради таен списък, който обиколи социалните мрежи името на Джена се спряга като „Певица на годината” в тазгодишните награди на Планета ТВ. Тя е номинирана заедно с Преслава, Галена, Емилия и Цвети Янева. Тази вечер в зала 1 на НДК ще стане ясно кой наистина ще грабне мечтаните статуетки на музикалния канал.