Поп фок дивата Емилия сияе от щастие

Поп фолк звездата Емилия е пуснала двадесет и четири каратова усмивка. Тя не слиза от лицето й, защото нейния любим Коко Динев вече е само неин. Шишкавият бизнесмен и собственик на култовата кръчма „Кошарите” се е кротнал изненадващо и почти не излиза от ъкщи. Може би със славата му на осеменител на фолкаджийките вече е свършено, шушукат злите езици, пише и HotArena .

Защото от едно известно време ресторантьора не можел да „вдига самолета” и затова гузно се прибирал вкъщи при вярната си половинка Пенелопа. Според упоритата клюка засечката станала при гореща нощ с изгряваща звезда на поп фолка. Момичето било запленено от чара на шишкавия бизнесмен и обещанията му за бляскава кариера, а той от нейната хубост и младост. Емилия по това време пък била още в София, за да търси училище за сина им Иван. Но въпреки мераците на Коко Динев той повече не успял да се покаже като неустоим мачо и оттогава взел решение повече да не се пробва на чуждо.

[caption id="attachment_335998" align="alignright" width="300"]Коко Динев е притеснен, а Емилия сияе Коко Динев е притеснен, а Емилия сияе[/caption]

Припомняме, че преди известно време палавника беше засекан да излиза в ранни зори от харманлийски хотел, заедно с поп фолк певицата Джена. Двамата прелюбодейци отрекоха това да е истина, но според мълвата из чалга средите наскоро след това брюнетката се обзавела с чисто нов апартамент в тузарски столичен квартал.

След срамната за Коко Динев случка той вече си стоял само вкъщи. Дори и да беше с Емилия, богаташът го раздаваше като ерген. Той обикаляше кръчми и нощни клубове, купонясваше до зори, а за свалките му с различни колежки на Емилия се разказват легенди.

Той не само не се показвал и предпочитал семейния уют пред пиянските запои и горещите нощи със златотърсачки, но и демонстрирал изключително топли чувства към Емилия. Бизнесменът непрекъснато й се обяснява на страницата си във Фейсбук и не жали красиви думи и разтапящи суперлативи към вярната си половинка, която изтърпя стоически не една и две изневери на шавливеца.

Коко Динев дори се снима доста често. Нещо, което преди футболния бос или не го правеше или правеше без желание. Заслуга за промяната му има и Емилия, категорични са близки негови приятели.