Миро със сензационна нова любов, кой да очаква това?!

От известно време Миро е само на женска вълна и напълно е забравил мъжките ласки. Интересното обаче е, че певецът продължава да се доказва като много нестандартна личност. Доскоро той се вайкаше, че няма деца и семейство, а сега е с жена, която не е много вероятно да му ги осигури веднага.

Миро има нова тръпка, която е едва 20-годишна студентка, научи Kliuki.bg. Двамата се запознали при едно от участията на 40-годишния поп идол на тийнейджърките в нощен клуб, когато имало студентско парти. Госпожицата явно е малко по-разкрепостена от своите колежки, защото единствена посмяла да поиска автограф и лична среща с Миро.

[caption id="attachment_336009" align="alignright" width="300"]Миро отново удиви всички Миро отново удиви всички[/caption]

Така започнал любовният романс. Още от първата среща двамата преминали към целувките и две седмици по-късно вече дори не се криели по обществени места. Въпреки това обаче, момичето все още не е известно като име, понеже никой не го е виждал в обществените среди досега.

През последните около 15 години Миро се наживя на изключително бурен живот, в който присъстваха много мъже и жени. Той се прослави като вечния ерген, но след като чукна 40 миналата година, нещо в него сякаш се промени и започна да мисли повече за бъдещето си в личен аспект.

"Миро е прекрасно момче. Виждал съм го по дискотеките. Често ходя на негови участия, даже вече се знаем по физиономия и се поздравяваме. Изглежда ми адски свестен, дано намери правилния партньор в живота, защото вече му е време." - споделя фен на певеца.

Самият Миро никога не е криел предпочитанията си към по-младите дами. През есента се говореше усилено за негово увлечение към Светлана от "Гласът на България", която е с близо 15 години по-млада от него. Сега обаче той може би подобри рекорда си и излиза с момиче, което е наполовина на неговите години.