Преслава детронира Галена, за да стане Певица на годината във фирма "Пайнер"

Преслава успя да си върне лидерството в "Пайнер", след като бе избрана за рекорден път за Певица на годината, видя Kliuki.bg. Преси събра и най-много аплодисменти от публиката, но е ясно, че наградите ги определя Митко Димитров. Тази година той избра да издигне отново Преслава, въпреки натиска на един куп певици към него.

[caption id="attachment_336015" align="alignright" width="300"]Преслава отново е номер 1 в компания "Пайнер" Преслава отново е номер 1 в компания "Пайнер"[/caption]

Най-наранена се е почувствала може би Галена, която бе детронирана, тъй като преди година тази награда отиде у нея. Въпреки че Преси й е най-добрата приятелка сред колежките, слуховете са, че зад кулисите Галена е вдигнала страшен шум на недоволство от свалянето й от върха. Тя дори се появи с маска на сцената, което по-мнителните хора възприеха като знак на символика, че наградите са нагласени.

[caption id="attachment_336016" align="alignleft" width="300"]Галена не успя да дублира "Певица на годината" Галена не успя да дублира "Певица на годината"[/caption]

Другата засегната от титлата на Преслава се оказа Джена. Незнайно защо, изпълнителката на "Химия" си повярва, че ще стане Певица на годината, въпреки че никога не се е славела с най-много фенове в компанията. Джена все пак запази достойнство и не направи цирковете на Галена, заявявайки че за нея феновете са най-важни.

Преслава е абсолютен рекордьор по най-престижната награда на "Пайнер". Дори звездите Глория и Ивана имат далеч по-малко отличия, а легендарната и вече бивша певица на компанията Камелия даже няма нито един приз "Певица на годината".

Все пак Митко Пайнера даде нещо в повече на Галена, връчвайки й "Музикален идол" - награда, която преди това беше в Анелия. Тя обаче едва ли е доволна на това, понеже много се изговори относно коя е най-значимата награда на "Пайнер" и сякаш преобладава мнението, че това е "Певица на годината".

Честито на Преслава, която отново се завърна там, където искат да я виждат повечето фенове на този тип музика!