Преслава се завърна на върха в „Пайнер“

Преслава се завърна на върха в „Пайнер“
5 (100%) 2 votes

Преслава детронира Галена, за да стане Певица на годината във фирма „Пайнер“

Преслава успя да си върне лидерството в „Пайнер“, след като бе избрана за рекорден път за Певица на годината, видя Kliuki.bg. Преси събра и най-много аплодисменти от публиката, но е ясно, че наградите ги определя Митко Димитров. Тази година той избра да издигне отново Преслава, въпреки натиска на един куп певици към него.

Преслава отново е номер 1 в компания "Пайнер"

Преслава отново е номер 1 в компания „Пайнер“

Най-наранена се е почувствала може би Галена, която бе детронирана, тъй като преди година тази награда отиде у нея. Въпреки че Преси й е най-добрата приятелка сред колежките, слуховете са, че зад кулисите Галена е вдигнала страшен шум на недоволство от свалянето й от върха. Тя дори се появи с маска на сцената, което по-мнителните хора възприеха като знак на символика, че наградите са нагласени.

Галена не успя да дублира "Певица на годината"

Галена не успя да дублира „Певица на годината“

Другата засегната от титлата на Преслава се оказа Джена. Незнайно защо, изпълнителката на „Химия“ си повярва, че ще стане Певица на годината, въпреки че никога не се е славела с най-много фенове в компанията. Джена все пак запази достойнство и не направи цирковете на Галена, заявявайки че за нея феновете са най-важни.

Преслава е абсолютен рекордьор по най-престижната награда на „Пайнер“. Дори звездите Глория и Ивана имат далеч по-малко отличия, а легендарната и вече бивша певица на компанията Камелия даже няма нито един приз „Певица на годината“.

Все пак Митко Пайнера даде нещо в повече на Галена, връчвайки й „Музикален идол“ – награда, която преди това беше в Анелия. Тя обаче едва ли е доволна на това, понеже много се изговори относно коя е най-значимата награда на „Пайнер“ и сякаш преобладава мнението, че това е „Певица на годината“.

Честито на Преслава, която отново се завърна там, където искат да я виждат повечето фенове на този тип музика!

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Преслава се завърна на върха в „Пайнер“”

 1. Валентина

  февр. 25. 2015

  Вие в този сайт сте много ограничени! Галена е единствена певица в историята на българската музика, която за 1 вечер печели най-мвого и най-важните награди! Музикален идол- Галена! Пайнер и Ивана казаха, че това е най-важната награда, а не Певица на годината! Защо пак пишете измислици?? Галена е абсолютният победител и всеки го знае!

 2. fen na popfolka

  февр. 25. 2015

  preslawa e nomer edno preslawa e naj-dobrata..galena pq falshiwo galena samo za porno q biwa a ne za peene

 3. нако

  февр. 25. 2015

  галена не е никаква певица галена няма глас и пее фалшиво галио вафлата и купува наградите..галена никога не ебила певица а само порноактриса….ИСТИСНКИЯ ПОБЕДИТЕ Е ПРЕСЛАВА ЗАЩОТО ИМА ГЛАС И ПЕЕ ДОБРЕ НА ЖИВО

 4. Зоя

  мар. 30. 2015

  ГАЛЕНА ВЗЕ НАЙ-ВАЖНАТА НАГРАДА И ПОКАЗА, ЧЕ Е НА ВЪРХА! АМАН ОТ СТАТИИ, ПИСАНИ ОТ ПРИЯТЕЛИ НА ПРЕСЛАВА

Добавете коментар