Всички смятаха, че Мария хвана златната рибка със сватбата с Християн Гущеров, но истината се оказа друга!

Много шум, много нещо съпроводиха дългоочакваната сватба на Мария и Християн Гущеров. Двамата живяха без законен брак няколко години, а в мига, в който миньончето го хвана в капана си, всички завидяха - уловила била златната рибка.

Истината обаче се оказа коренно, ама коренно различна, а неприятностите на Мария Гущерова тепърва започват. Защото сладкият, невинен и бузест "мечо" Хриси й сервира кошмарна изненада само месец след сватбата. Това разкриха източници, близки до Мария, която още не вярва на очите си.

[caption id="attachment_336068" align="alignright" width="300"]Мария А такааа, какво стана след сватбата на Мария и Хриси?![/caption]

Оказа се, че Християн Гущеров не издържал и показал истинския си нрав само седмици след грандиозната сватба - платена изцяло от татенцето му Добромир Гущеров. Защо ли, питаха се още тогава гости и журналисти. Ами просто, защото бизнесменът милионер познава синчето си далеч по-добре отколкото Мария.

Към днешна дата адът на Мария се състои в това, че вече законната й половинка оряза парите й наполовина. И това е самият факт. Християн Гущеров престанал да угажда на Мария и да харчи луди пари за глезотиите й като дрехи, бижута, козметика и ежедневни спа и козметични процедури.

Той дори намалил рязко парите за охраната й, която в момента е най-слабо платената в цялата гилдия на чалга звезди и техните любовници - спонсори. "Мария е в потрес. Тя не може място да си намери, откакто Християн й заяви директно, че богатите хора са богати, защото не пилеят пари на вятъра, а ги влагат разумно в бизнес и имоти. Промяната му е огромна, това не е същият Хриси от преди", коментират близки до Мария.

Така взе, че се потвърди поговорката за "хитрата сврака с двата крака", а тези, които смятаха, че Мария е изиграла Християн Гущеров със сватбата като нищо ще си променят мнението - май "мечо" е този, който удари кьоравото.