Всички вярваха, че Алисия реве от мъка след раздялата с Ники Михайлов - тя обаче вече си има нов и то не кой да е!

Алисия съсипана след раздялата с Ники Михайлов, реве и скубе коси - такова бе до днес всеобщото мнение по темата, след като певицата и вратарят обявиха на всеослушание края на семейната си идилия.

Още не е преминал шока от разкритието, че Алисия е била бременна от Ники Михайлов и абортирала детето му, когато нова сензация взриви медиите днес. С новината, че до певицата вече има нов мъж и той се казва Петър Генчев, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336073" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия запленена тотално от чара на младия и богат Петър Генчев[/caption]

Оказа се, че и този път Алисия удари кьоравото, тъй като симпатичният младок е тузар номер едно в родния си град Стара Загора и е син на един от собствениците на Мини Марица-Изток, съобщи сайтът Хотарена.нет.

Връзката им започнала по време на едно от участията на Алисия в града на липите, когато подпийналият мачо Петър Генчев скъсал синджира и решил да се пробва при Ася. Приятелите му споделят, че първоначално всичко било на шега, а той не вярвал Алисия да му обърне внимание. Нещата обаче взели, че се получили, но... затаете дъх - по онова време певицата още топлила леглото на Ники Михайлов.

"Петър е едно от най-харесваните момчета в града и не само заради парите си, а и затова, че е признат хубавец и галантен с дамите. Досега обаче не се е хвалил със сериозна приятелка, а връзките му траят най-много месец. По Алисия обаче лапна въдицата", разкриват приятели на Петър Генчев.

От няколко месеца насам Петър Генчев бил редовен посетител на столицата, където все по-често отсядал в дома на Алисия. Тя пък от своя страна неведнъж е забелязвана да седи в скута му в нощните клубове на Стара Загора, когато има участие в родния град на новия си любим.

"Тази връзка е доста странна като се има предвид, че двамата са коренно различни и Петър не е известно лице, а и живеят в различни градове. Но пък знае ли се?! Ники и Алисия като много си приличаха, докъде я докараха?!", коментират близки до Алисия.