Коко Динев смазан от мъка след шокиращата вест на Боряна Боянова! (още разкрития)

Коко Динев смазан от мъка след шокиращата вест на Боряна Боянова! (още разкрития)
5 (100%) 3 votes

Коко Динев съсипан и на колене пред единствения човек, пред който благоговее – собствената си майка!

Великият разбивач на женски сърца и мастит бизнесмен Коко Динев е поставен на колене и разбит от мъка след страшните думи, които му съобщи майка му Боряна Боянова. Дамата е единственият човек в живота на Коко Динев, когото той е свикнал да слуша и с когото се съобразява винаги.

Днес обаче положението му е доста трудно, тъй като майка му решително поставила ултиматум – връщаш се при Анелия и Ивон, или забравяш и за трите ни. Това разкриха източници, близки до футболния бос.

Коко Динев

Коко Динев смазан – чувства се между чука и наковалнята, и е в задънена улица

Драстичното си решение Боряна Боянова взела след дълги опити кротко да насочи сина си към бившата му съпруга Анелия, която е любимата й снаха. Боряна никога не е крила огромната си обич към певицата и нейната сладка дъщеря Ивон Динева, а за Емилия не иска и да чуе. Въпреки че обича внук си Иван, Боряна Боянова рядко взима детето при себе си, заради враждата с майка му.

„Години наред Боряна се опитва да внуши на Коко Динев, че мястото му е и винаги е било при Анелия. Това момиче лудо го обичаше и винаги е признавало, че Коко Динев е голямата й любов. Да не говорим колко по-откровена, добра и човечна е Анелия от Емилия“, коментират близки до семейството на Коко Динев.

В един момент нещата стигнали дотам, че Боряна Боянова изгубила надежда да вразуми сина си с добро и му поставила ултиматум – или обмисля добре нещата, отваря си очите и се връща при изоставеното си семейство, или ще изгуби не само Анелия и Ивон, но и самата нея.

„Коко Динев е съсипан след разговора с майка си, защото я обожава. Той не знае как ще излезе на глава с нея в тази ситуация. За всички ни е ясно, че Боряна никога, ама никога няма да зареже собствения си син – та тя го боготвори. Явно обаче жената се е отчаяла дотам, че да заложи на последен и най-драстичен ход, за да влее акъл в главата на сина си“, убедени са близки до Коко Динев източници.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар