Мария Илиева е фатална жена

Певицата Мария Илиева е в страстни любовни отношения с един от най-комичните ни герои Христо Гърбов. Поп певицата, която наскоро беше една от журито в музикалното шоу Х фактор и успешен ментор на невероятния победител, рокаджията Славин Славчев влиза в ново амплоа. Тя става една от любовниците на герой в култовия сериал по Би Ти Ви „Столичани в повече”.

Певицата обаче отказа да разкрие кой ще е нейния любим, с който ще прегрешава на екрана. Пред водещите на „Преди обед” Сашо Кадиев и Деси Стоянова известната изпълнителка разкри още подробности около участието си в комедията. Интимните сцени между тях обещават да са доста горещи и дори да прескочат границата на делничното спокойствие, пише Lifestyle.bg

Мария Илиева обаче отрече ролята да й е на фатална жена, която покорява без никакво усилие мъжките сърца. В сериала тя се превъплъщава в образа на оперна прима, като името на героинята й е Мария Скала.Мария Илиева не за първи път участва в кинопродукции.

[caption id="attachment_336096" align="alignright" width="300"]Мария Илиева флиртува с Христо Гърбов Мария Илиева флиртува с Христо Гърбов[/caption]

Брюнетката е имала роли и в американски продукции, в които е имала не толкова ярко сценично присъствие.Чаровницата с носталгия и хубаво чувство си спомня партнирането с Долф Лундгрен в американската лента „Механикът”. В нея певицата има поддържаща женска роля, узна Kluiki.bg.

Мария Илиева разкрива, че е много доволна от участието си в българската лента. Според нея актьора Христо Гърбов е изключително готин човек, който се държи превъзходно с всички. Заради това, че постоянно ги разсмива тя трудно се въздържа да остане сериозна. Но пък щом започнат снимките, бързо влиза в ритъм и се старае да се превърне в една от професионалистите на снимачната площадка.

Мария Илиева си призна, че мечтата й била да стане пластичен хирург.Но и сегашната й професия й носи удовлетворение. На 5-ти март тя ще направи концерт в столицата, като заедно с нея ще пее и големия Васил Найденов. Певицата е доволна, че най-скъпоструващите места вече отдавна са закупени.