Смях: Уважаван съдия се разхожда като евтина… (СНИМКА)

Смях: Уважаван съдия се разхожда като евтина… (СНИМКА)
4 (80%) 4 votes

България се оказа страната на странностите! Щом жена с практика като съдия от години насам – Богдана Желявска, се облича като девойка в дискотека, значи вече всичко е възможно у нас…

Изключително скандално решение взе Богдана Желявска, което се обсъжда вече втори ден. След като бе определена за новия титулярен председател на Софийския градски съд, Богдана излезе да го съобщи пред медиите с фрапиращи за всички журналисти дрехи. Тя носеше къса и цветна поличка, която е присъща по-скоро за младо момиче в нощен клуб, но не и за уважаван съдия като нея. Тоалетът на 50-годишната жена предизвика вълна от недоволство сред обществото, но тя не изглеждаше никак притеснена.

Богдана Желявска е уважаван съдия, но това не й пречи да се разхожда скандално навън

Богдана Желявска е уважаван съдия, но това не й пречи да се разхожда скандално навън

Милен Цветков обърна специално внимание на тази тема в предаването си, когато Кристина Патрашкова меко казано разкритикува Богдана Желявска за избора си, зявявайки че е обида за цялото общество човекът, който всъщност заема най-главната длъжност в съдебната ни власт, да се появява така публично. Гланият редактор на „Галерия“ даже счита, че хора като въпросния съдия не уважават себе си, щом не обръщат внимание на облеклото си, защото това не били просто детайли.

Ето как се разхожда навън Богдана Желявска

Ето как се разхожда навън Богдана Желявска

Богдана Желявска гради успешна кариера в продължение на вече 25 години. Точно преди падането на Социализма тя завършва Право в СУ. От 2004 г. е съдия в СГС, а 4 години по-късно става заместник-председател. Миналата година титулярът Владимира Янева подаде оставка и сега Богдана Желявска зае мястото й.

Цялата биография на въпросната дама не подхожда по никакъв начин на начина й на обличане и на това мнение са почти всички хора, научи Kliuki.bg.

„Не може да оглавяваш съда и да ходиш като евтина… да не казвам каква. Просто е недопустимо, но по това си личи каква е нашата държава…“ – коментира възмутен гражданин.

Въпреки че стартира на новата си длъжност със скандал, Богдана Желявска няма намерение да подава оставка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Смях: Уважаван съдия се разхожда като евтина… (СНИМКА)”

 1. Nikolay Petrov

  февр. 26. 2015

  А дъртият курвендил-набор Курвашка като се олича като циркаджийка с какво
  право коментира другите?

 2. дедовия

  февр. 26. 2015

  дъртото к-ве, все пак има хубаво краче…

Добавете коментар