Афтърпарти за наградите все пак се състоя, но се разбра, че Коцето вече не е любимец №1 на шефа

Смешното атръпрати на Коцето се оказа жалка алтернатива на големия купон за победители на телевизия Планета. Някогашният любимец на Митко Пайнера си тръгна без награди и успя да събере неколцина верни дружки от звездния лагер на „Пайнер”. Истинската лудница обаче се оказа в конкурентен клуб, а Константин трябваше да преглътне факта, че откакто обяви постепенното си оттегляне вече не е така лансиран от собствената си фирма.

Докато новата дуетна половинка на Алисия ближе рани, бившите му големи приятели (и големи победители) се почерпиха здраво, спретнаха див купон, който вкара някой от тях в болница.

Фамозното афтърпарти беше почетено от влюбените младоженци Камелия и Илиян, Певците на годината и Музикалния идол и дори ощетените. Някои от статуетките се въргаляха в клуба, феновете позираха с тях, а победителите се размазаха в чест на триумфа си, видя kliuki.bg. afterparty 14

afterparty 15

afterparty 16

afterparty 17

afterparty 18

afterparty 19

afterparty 20 Една – единствена утеха има за Констанин в случая. Купоните под неговия покрив не приключваха с бой. Охраната се намесваше навреме, певците не се оливаха с пиене и сърдити нямаше.

[caption id="attachment_336134" align="aligncenter" width="300"]А Фики забрави, че родителите му са там А Фики забрави, че родителите му са там[/caption]

afterparty

afterparty 2

afterparty 5

[caption id="attachment_336135" align="aligncenter" width="169"]Преслава почва да си проси боя Преслава почва да си проси боя[/caption] [caption id="attachment_336137" align="aligncenter" width="300"]Така се става Идол - удряш едно на сцената! Така се става Идол - удряш едно на сцената![/caption] [caption id="attachment_336138" align="aligncenter" width="300"]Враговете се помириха! Враговете се помириха![/caption] [caption id="attachment_336139" align="aligncenter" width="300"]Мама Вили с пишман- "любовницата" на Тони Стораро Мама Вили с пишман- "любовницата" на Тони Стораро[/caption]

afterparty 9

afterparty 11

afterparty 10

afterparty 12

afterparty 13 При конкуренцията обаче Райна влезе очевидно без гащи. Десислава показа трети садо-мазо тоалет. Роксана държа да се покаже и там само по дантела. Галена вдига наздравици и шотове като замаяна, а Преслава празнува шеста тила като се отъркваше о чуждите мъже. Как да не стават панаири в такъв случай?!

Послушният Фики се прегърна със съперника си Галин. Беше придружен от мама и тате. Но алкохолът в комбинация с кака Преси му изяде главата, както знаем.

Ревнивият Бирма пет пари не даде, че любимата му триумфира за пореден път и спретна цял цирк на празничното афтърпарти: