Идилията свърши: Истината за Борис Солтарийски съсипа Аделина! (още за драмата в семейството)

Идилията свърши: Истината за Борис Солтарийски съсипа Аделина! (още за драмата в семейството)
5 (100%) 2 votes

Аделина Солтарийска не можа дълго да се порадва на идилията в брака с Борис Солтарийски!

Красива, млада, успешна и вече майка – това е съпругата на Борис Солтарийски. Хубавата Аделина Солтарийска обаче не успя дълго да се порадва на семейната идилия с любимия, а домът й бе разтресен от жесток скандал. Това разкриха близки до певеца на Слави Трифонов – Боцко, който бил единственият виновник за драмата.

Влюбен до уши в красивата Аделина, Борис Солтарийски побърза да й предложи брак и да я дари с дете, след което обаче като повечето мъже осъзнал, че „животът му се изплъзва“. От седмици наред Борко почти не се прибира вкъщи, не излиза никъде с жена си, а виси по кръчмите – било то на участие или просто за забавление.

Борис Солтарийски

Хубавата Аделина бясна от поведението на Борис Солтарийски, отношенията им в криза

„Може би е криза на семейния мъж, или на младия татко – знае ли някой. Борис Солтарийски е свястно момче, но животът го иска. Някак си изпадна в депресия от представата да живее еднотипния и скучен семеен живот на „бракуваните“ хора“, коментират познати на Борис Солтарийски.

А и как да го направи, когато около него постоянно пърхат знайни и незнайни девойки, търсещи близост?!… Точно това обаче може да струва брака му с Аделина Солтарийска, която, за разлика от мъжа си, почти денонощно била у дома при бебето им и се превърнала в перфектната майка и домакиня, научи Kliuki.bg.

Дори в малкото случаи, в които има щастието да излезе навън и да се позабавлява, Аделина отново остава сама, без компанията на съпруга си. Такъв бе и последният случай на рождения ден на известно столично списание, където Аделина позираше пред камерите с видимо насилена усмивка – защото пак бе сама.

„Ади не издържа вече. Тя все по-често вдига скандали на Борис Солтарийски, защото приятелки нон-стоп й снасят за свалките му с разни златотърсачки в нощните клубове. Той обаче не иска и да чуе за мнението на жена си – когато тя му се развика, той просто си излиза и отива в другата стая. Как я мисли да продължава така, само той си знае“, разказват стари познати на Борис Солтарийски.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар