Камелия може да не се омъжи тази година, въпреки плановете, които си направи!

Не особено приятни времена застигнаха певицата Камелия. След като напусна "Пайнер", се оказа, че доходите й са силно намалели в сравнение с това, което печелеше при Митко Димитров. Приходите от старите й албуми били доста оскъдни, понеже вече не работи в компанията, която ги е продуцирала. Освен това, и участията на фолк дивата вече били много по-малко, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336184" align="alignright" width="289"]Камелия се замисля дали да се омъжи тази година или не Камелия се замисля дали да се омъжи тази година или не[/caption]

Поради чисто финансови причини, Камелия вече се замисляла дали е разумно да изхарчи огромна сума пари за сватба, вместо да опита да ги спести и да се омъжи догодина. Ками искала пищна сватба, която не струвала по-малко от 50 хил. лв., при това в най-добрия случай.

"Тя трябва да се изръси поне с 50 бона, за да се венчае с Цветин. Той няма собствени доходи и разчита само на нея. Доста е напрегната Ками напоследък, не очакваше, че ще има трудности от финансово естество след раздялата с "Пайнер", но се случва." - коментира приятелка на певицата.

[caption id="attachment_336185" align="alignleft" width="300"]Любовта им е голяма, но тя явно не стига за сватба Любовта им е голяма, но тя явно не стига за сватба[/caption]

Цветин обаче не възприемал никак добре варианта с отлагането на сватбата. Той бил бесен, че Камелия го кара отново да чака, след като чака да се ожени за нея близо 15 години. Времето си минава и въпреки че е по-млад от приятелката си, вече и Цветин не е първа младост. Това го карало още по-силно да желае да се ожени най-после.

"Той е лудо влюбен, но тя си играе с него. Живеят заедно още от миналия век, а продължава да го мотае за сватбата. Накрая ще вземе да я напусне и тогава ще види тя." - коментират близките на Цветин.

Камелия също много обичала годеника си, но й било писнало вече близо 20 години да го носи на гърба си във всякакъв план. Затова считала, че последната дума за всичко във връзката е само на нея. Дори жестът на Цветин да иска да се ожени за нея, въпреки че не може да има деца, не е трогнал толкова силно Ками, че да му даде право на глас относно сватбата.