Сензация: Ели Гигова показа сватбената си рокля! (още разкрития + снимки)

Сензация: Ели Гигова показа сватбената си рокля! (още разкрития + снимки)
5 (100%) 3 votes

Ели Гигова наистина е готова да се превърне в омъжена жена!

Ели Гигова става булка – няма лъжа и измама. Самата щерка на оръжейния бос Николай Гигов показа сватбената си рокля и лъсна в цяла прелест до щастливия младоженик. Който обаче вместо гаджето й Димитър Тодоранов се оказа… лорд Евгени Минчев.

Шокът щеше да е пълен, ако, разбира се, това бе поне малко възможно. Е, не е – още повече като се има предвид, че бившият ватман си пада по жени толкова, колкото Люси Дяковска по мъже. Снимките на Ели Гигова в булчинска рокля са само част от фотосесията й за корица на светско списание. Друг е въпросът обаче, че паралелно с това, тя всъщност потренира за собствената си сватба.

Ели Гигова

Ели Гигова репетира за истинската си сватба с Димитър Тодоранов

Припомняме, че щерката на Николай Гигов каза „Да“ на милионера Димитър Тодоранов, с когото е сериозно обвързана около година. Двамата често са засичани на романтични вечери в луксозни столични ресторанти, а само преди няколко седмици гръмна новината, че Тодоранов й е предложил брак.

Из светските среди на столицата шушукат, че сватбата е планирана най-късно за началото на есента, но няма да се състои в България, а във Франция, където Ели Гигова разполага с просторен апартамент.

Всъщност тя имаше и къща в Париж, която обаче татко й наскоро бе принуден да продаде. Както вероятно сте дочули, бизнесът на Николай Гигов претърпя чутовен провал и милионерът е на път да се превърне в бивш милионер. Отборът му „Локомотив“ има колосални финансови задължения, а търговията с оръжие на Гигов отдавна му бе отмъкната под носа от Петър Манджуков.

За жалост обаче трябваше да се "венчае" за Евгени Минчев

За жалост обаче трябваше да се „венчае“ за Евгени Минчев

Та при така стеклите се обстоятелства, нищо чудно Николай Гигов да бърза да омъжи щерка си за мастития Димитър Тодоранов. Дали обаче това ще стане в Париж, или в родна София, не се знае. Още повече, че упорито се говори за решението на Николай Гигов да обяви за продан и личния апартамент на Ели Гигова в града на Триумфалната арка, барем позакърпи семейната хазна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар