Месечков от известно време е обзет от нова мания

Танцьорът Месечков е възмутен от скандалната слава, която се вихри около него. Той направо се ожалва в студиото на Милен Цветков, че в публичното пространство непрекъснато се занимават с него и това му идва в повече. Месечков така и не разбрал кое провокирало гадните слухове , които и жълтите вестници тиражирали нон-стоп.

Наско Месечков сподели, че ако може да върне времето назад, нямаше да участва в първото и второ издание на танцувалното шоу „Дансинг старс”. Според него оттогава тръгнали и кошмарите му.Гъвкавият момък буквално бил съсипан от негативизма, с който го заляли от горе до долу, пише Lifestyle.bg.

Припомняме, че и актьора Иво Аръков здравата захапа танцьора, още докато бяха съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър. Войната между двамата продължи и след като шоуто свърши.

[caption id="attachment_336270" align="alignright" width="200"]Месечков се чуди в кой манастир да отиде Месечков се чуди в кой манастир да отиде[/caption]

Бившият на Мика Стоичкова го издаде, че бил много гъст с известен депутат, с който го засичал на няколко пъти да вечеря в тузарски ресторанти. След като нещата се размирисаха и духовете около любовника на танцьора се разбуниха, народният представител отсвири танцьора и той вече не бил желан в депутатски среди. Това направо го смазало.

Но след като се освестил, вече из светските среди все по-упорито се говори, че Наско Месечков е ударил кьоравото.Той, както се пее в песента на „Черно фередже” –„Калугер ме гони, мамо” решил да се покрие в манастир за известно време.

Да се отдаде на размисъл и да постигне духовен катарзис. Единственото нещо, което тормозело Месечков било кой манастир да избере. Колебаел се между светата обител в Бачково, придобил скандална известност заради игумена и неговия лют нрав. Мараците му обаче клоняли към Троянската обител. Припомняме, че манастира стана печално известен заради покойния архимандрит Августин, който доби национална популярност с прякора „баба Гуси”, лепнат му от разжалвания йеромонах Кирил.

„Баба Гуси” отрече да е любител на мъжките ласки, но неприятния привкус за случващото се зад вратите на един от най-големите Божи храмове остана. И все пак там все още е другия монах, също заплетен в скандала, Палома.А това, че Месечков е решил точно в Троянския манастир да търси нещо си, най-малкото е съмнително, не спират да го коментират зад гърба му столични бръмчалки.