Брад Пит най-после изплю камъчето и каза защо е изоставил Дженифър Анистън

Истината за развода между Брад Пит и красивата Дженифър Анистън се оказа малко по-различна от общоприетата. През последните 10 години се считаше, че Анджелина Джоли е разделила двойката, но това явно не е било така. Актьорът сам проговори за раздялата в американските медии. Всъщност той бил взел решението за развода преди Анджи да влезе в живота му, но чакал момента, в който да може да сложи точката, научи Kliuki.bg.

Към края на брака Брад Пит изобщо не бил щастлив с Дженифър Анистън, защото тя упорито отказвала да му роди дете. Това жестоко го наранило и го накарало да погледне на жена си по по-друг начин, който не е приятен за никого. Така на практика звездата от "Приятели" сама отблъснала съпруга си и Анджелина Джоли нямала нищо общо.

[caption id="attachment_336284" align="alignright" width="300"]Брад Пит не изоставил Дженифър Анистън заради Анджи Брад Пит не изоставил Дженифър Анистън заради Анджи[/caption]

"Обичах много Джен. Бог ми е свидетел, че направих и невъзможното за благото на връзката ни, но тя сякаш не направи същото. Бях на 40, беше нормално да искам деца. Умолявах я, но тя не искаше да ме чуе." - разказва Брад Пит.

И тогава в живота на русокосия актьор се появява Анджелина Джоли. Той определя срещата си с нея като съдба, защото точно в този тежък момент се е намерил човек, който да желае същото нещо като него.

"Когато опознах Анджелина, разбрах, че ценностната й система е като моята. Тя беше на етап от живота си, в който иска да укроти малко живота си. Освен това много харесваше децата. Влюбих се в нея веднага. Изобщо не му мислих, знаех, че това е голямата ми любов." - споделя Брад Пит.

Дженифър Анистън обаче изживя тежко раздялата със своя колега. Години по-късно се оказа, че явно Джен има някакви комплекси относно забременяването и изобщо това да имаш дете. Тя упорито отказва да стане майка, макар вече да е на 46 години. Кошмарът за нея става пълен след думите на Брад Пит. Сега тя е изкарана като злодея, който е виновен за края на брака им.