Руслан Мъйнов най-после щастлив в любовта. След години на неуспешни връзки и самота, най-сетне Руслан е на крачка от сватба.

Той предложил брак на 28-годишната си половинка и колежка от шоуто "Комиците" - Анелия Луцинова. Руслан Мъйнов и Анелия живеели заедно от месеци, но наскоро бесарабският българин признал, че се е осмелил да направи предложение за брак, а за негово най-голямо щастие и късмет - Ани приела, пишат и от изданието "Всеки ден". Засега дата за сватба не е уточнена, но Мъйнов се надява да е до края на тази година.

[caption id="attachment_336342" align="aligncenter" width="300"]Руслан Мъйнов щастливо влюбен, предлага брак Руслан Мъйнов щастливо влюбен, предлага брак[/caption]

Актьорът и музикант Мъйнов сам признава, че често е бил разочарован в любовните си отношения до момента, но с Анелия открил истински чувства и привързаност, а той отдавна мечтаел и да има свое семейство. Припомняме, че в миналото Руслан и Алекс Сърчаджиева бяха двойка, но днес тя живее с Иван Ласкин и имат дете, а Мъйнов се готви за брак с друга актриса - Анелия Луцинова.

Младата му половинка е актриса и рекламно лице на  много клипове на различни мобилни оператори. Освен това е имала любовта връзка с колегата си Фахрадин Фахрадимов, лице от сериала "Забранена любов".

[caption id="attachment_336343" align="aligncenter" width="300"]Анелия Луцинова е щастливката до Мъйнов Анелия Луцинова е щастливката до Руслан Мъйнов[/caption]

Относно самата идея за брак и предложението - Руслан Мъйнов разказва, че било романтично, но и малко стандартно, приготвил романтична вечеря и на нея изненадал приятелката си с пръстен, а тя - Анелия, по думите му наистина останала приятно изненадана и щастлива от това предложение.

[caption id="attachment_336344" align="aligncenter" width="300"]Анелия е част от екипа на шоуто "Комиците" Анелия е част от екипа на шоуто "Комиците" по Би Ти Ви[/caption]

Желаем на двойката актьори и бъдещо семейство да са все така щастливи заедно и да имат много любов и разбирателство помежду си много години, занапред още, защото по-важно от любовта в един живот няма, счита Kliuki.bg.