Николета Лозанова, която години наред не спираше да излива злоба и жлъч срещу Алисия, сега разбра що е то Видовден!

Всеки плаща за постъпките си и съдбата не подминава никого - тази максима доказа истинността си за пореден път, като се разбра, че при нея няма никакво значение кой си, какъв си и какво притежаваш. Защото Видовден идва за всеки, било той и считащата се за богопомазана Николета Лозанова.

Съпругата на Валери Божинов е тотално срината от удара, който я застигна, докато неуморно продължаваше да сипе омраза и жлъч срещу вечната си врагиня Алисия. Болката е жестока, а Николета стана за посмешище. Причината - докато тя бе заета да хули Алисия и Ники Михайлов, то собственият й мъж я направи лопатар - тури й рога с разклонения.

[caption id="attachment_336371" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова полудя след като научи за Каролина, егото й се срина[/caption]

Валери Божинов предаде Николета Лозанова с момиче на име Каролина, с която има връзка от близо два месеца. Каролина няма славата на Николета Лозанова, но пък красотата й може спокойно да се мери с тази на Божиновица. Това разкриха близки до Валери Божинов, умирайки си от смях как надутата Николета е станала за резил, научи Kliuki.bg.

"Страх и ужас - това са чувствата, които Николета изпитва в момента. И не, защото много обича Валери, а защото повече от всичко обича себе си. Ако той я изостави, накъдето вървят нещата, Николета няма да преживее това унижение. Толкова себична жена няма как да признае, че е наранена и победена. Ето защо продължава да публикува снимки в мрежата, на които се прегръща и целува с Валери. Да сте забелязали обаче, че тези снимки са доста старички?!", коментират източниците, категорични, че футболистът вече е осъзнал важното в живота си и това са кариерата и двете му деца.

По думите им, сега Валери Божинов най-сетне ще има време да се сближи истински със сина си Валери младши, от когото бе отделен заради Николета Лозанова. Водещата на "Папараци" е изпаднала в тотална паника за бъдещето на брака си, заради което е готова да си затвори очите и да забрави за Каролина. Съпругът й обаче бил на друго мнение и то е, че малката Никол е единственото, което от много време насам го задържа у дома.