Невена Цонева се оказа права в обвиненията си към Саня Армутлиева! Ето какво още е сторила тя!

Скандалът около шефката на "Вирджиния Рекърдс" Саня Армутлиева става все по-голям след като наяве лъсна поредната грозна истина за нея. Певицата Невена Цонева се оказа права в обвиненията си за измамите на най-главния член от журито на "Х Фактор", която тя успя да осъди и в съда.

Разкри се обаче, че Невена Цонева не е единственият талант, прецакан от Саня Армутлиева. Продуцентката имала наглостта да измами и сляпата Богдана Петрова, която победи в шоуто "България търси талант" преди няколко години. Момичето от Пловдив се надявало на бляскава кариера, гарантирана й лично от Маги Халваджиян.

[caption id="attachment_336382" align="alignright" width="300"]Саня Армутлиева Саня Армутлиева работи само за собствената си облага, изреваха от бранша[/caption]

Точно Маги Халваджиян бил този, който свързал Богдана Петрова със Саня Армутлиева, разчитайки на това, че маститата музикална шефка има какво да предложи на даровитата Боги. Единственото, което Саня й предложила обаче, било забвение - тотално забвение и нулева реализация - това разкриха близки до сляпата певица от Филибето.

"За цели 5 години Богдана издаде едва 3 песни. Какво е това, ако не тотално унижощение?! Хората вече забравиха името й и "заслугата" за това е само на Саня Армутлиева. Тя си направи реклама с момичето, а после го прати да събира праха по ъглите на прословутата й компания", коментират източници от кухнята.

По думите им, Саня Армутлиева се надявала, че данъчните ще й направят известни облекчения за това, че продуцира сляпото момиче и едва ли не извършва благотворителна дейност. След като това обаче не станало, Саня Армутлиева тотално отсвирила талантливата Богдана.

"Бяха й обещани песни, видеоклипове и участия, но сами виждате колко от тези обещания се сбъднаха. Не само, че Боги трябваше да се задоволи с 3 песни за 5 години, но и тя самата си плати повечето от тях с лични спестявания. Да не говорим, че не видя и участия. Да, викаха я да пее тук-там, но безплатно, без да изкара и лев от таланта си. На какво прилича това, ако не на здрава експлоатация", възмущават се близки до певицата от Пловдив.

След всички тези обвинения срещу Саня Армутлиева обаче, стана това, което обикновено се случва в България - кучетата си лаят, керванът си върви. "Да я видим какво ще направи със Славин Славчев сега - дали поне него ще превърне в звезда, или ще го прати на майната му, както й е обичаят", коментират из музикалните среди на столицата.