Венелин Петков се яви "грешката" в отношенията между Гена Трайкова и младока Иван Георгиев

Всичко свърши! Иван Георгиев сложи точка на връзката си с Гена Трайкова. Причината за това е една "стъпка встрани", която шефката му в Би Ти Ви е направила. Наскоро 30-годишният журналист е узнал, че жената, с която живее от половин година насам, отново се среща с бившия си Венелин Петков. Не е ясно дали между тях пак е пламнала искрата на любовта, но лъжите на Гена толкова много са наранили Иван, че той не приемал никакви оправдания и вече бил задвижил въпроса по своето изнасяне.

"Да, имат известна разлика в годините, но не съм виждала да гледа друга така. Ванката е лудо влюбен в нея, дано не му разбие сърцето, защото обикновено по-зрелите жени това правят с младите мъже." - сподели за Kliuki.bg приятелка на Георгиев преди време.

[caption id="attachment_336411" align="alignright" width="300"]Венелин Петков застана между Гена и Иван Венелин Петков застана между Гена и Иван[/caption]

За нещастие обаче точно така се получи. Младият новинар излиза от тази връзка съсипан и наранен. Той вече кроял планове дори за деца, когато узнал от свои познати, че приятелката му е била забелязана с Венелин Петков на кафе. Последвал разговор между двойката, който не се оказал никак приятен за Иван Георгиев.

Припомняме, че Гена Трайкова беше в любовни отношения със своя колега Венелин цели 7 години, след което го остави заради музикант. Очевидно Трайкова има проблеми с вярността, защото настоящата ситуация напомня за същото, но този път Петков е от другата страна на нещата.

Самият Венелин също има официално жена до себе си, но винаги е твърдял, че Гена Трайкова е голямата му любов. Двамата се запознаха преди 15 години, когато започнаха да водят новините на БТВ заедно. Малко след това между тях пламна любовен романс, който доведе до съвместно съжителство. Въпреки че годините минаваха безпощадно, те така и не си направиха общо дете. Сега вече изглежда късно за това, но пък не и за любов.