Алекс Раева разби илюзиите на диджей Дончо

Алекс Раева разби илюзиите на диджей Дончо
3.8 (75%) 4 votes

Алекс Раева шокира приятеля си и постави под въпрос цялата им любов!

Идва ли краят между Алекс Раева и Дончо? Този въпрос си задават близките на двойката, след като стана ясно, че певицата за пореден път е отказала да се задоми. Диджеят е поискал от любимата си да си направят бебе, но Алекс отново отклонила желанието му с оправданието, че още не е готова за майка. Дончо обаче не разбирал как така приятелката му не била готова, при положение че е на 34 години. Това го навело на размисли дали изобщо тя е жената за него, научи Kliuki.bg.

Алекс Раева наведе на размисли диджей Дончо

Алекс Раева наведе на размисли диджей Дончо

Както вече се знае, Алекс Раева се сгоди за своя колега в музиката в края на миналата година, но голямата дата все още не е уточнена. Диджей Дончо се чувствал зле и поради небрежното отношение на любимата му към предстоящата сватба. Тя нито коментирала с него плановете за церемонията или тържеството, нито повдигала въпроса за датата. Всичко това карало Дончо да има чувството, че насилва жената, която обича, да се обвърже официално с него.

„Няма за кога да чакат вече, и двамата са на доста зрели години и трябва да правят семейство. Ако изпуснат този влак, не се знае дали ще се качат на друг.“ – шушукали познатите на влюбената двойка.

Въпреки че отказвала да забременее и не повдигала въпроса за сватбата, Алекс Раева наистина обичала безумно диджей Дончо, твърдят всичките им близки. Тя просто имала някакъв комплекс, който й пречел да се обвърже сериозно и завинаги. Годеникът й обаче засега е с разбити илюзии.

„Той желае да има съпруга и свое поколение откакто го познавам. Роден е да бъде баща и трябва да му се случи. Все обаче попада на странни жени, които са безкрайно объркани, сякаш ги привлича с нещо.“ – разказва приятел на диджей Дончо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар