Орлин Павлов за първи път проговори за Яна Акимова след раздялата им!

Орлин Павлов проговори за първи път за Яна Акимова след раздялата им в скандално интервю. Певецът обаче се държа неочаквано грубо и директно оплю настоящата съпруга на бизнесмена Петко Димитров - Яна Димитрова. Припомняме, че танцьорката бе тази, която заряза Орлин Павлов заради връзката си с Петко Димитров, започнала паралелно с предишната.

"Какво да ви кажа за Яна. Танцьорките не ме интересуват. Осъзнах отдавна, че такъв тип момичета са под нивото ми и няма какво да правя с тях. Единственото, което те гледат, е как да извиват телата си, за да те впечатлят и оплетат в мрежите си. А понякога това дори идва в повече. Не искам вече да съм с такъв тип жена", отсече Орлин Павлов, без да си дава сметка колко грубо звучат думите му към Яна Акимова.

[caption id="attachment_336440" align="alignright" width="300"]Орлин Павлов Орлин Павлов изрече обидни думи за танцьорката Яна Димитрова[/caption]

Орлин Павлов призна, че в началото е бил силно разочарован от изневярата на половинката си, от която не е очаквал подобно отношение и лъжи. Днес обаче поставял почти всички танцьорки под един знаменател и не се учудва на склонността им сега да са с теб, а утре с друг.

Изказването на Орлин Павлов със сигурност жестоко е обидило Яна Акимова, която вече е не само съпруга на Петко Димитров, но и майка на сина им Доменик. Двамата живеят в разбирателство, а преди няколко месеца Яна отвори и собствената си школа по танци в столицата, за която от години мечтаеше.

"Какво си говорим - каза си това, което мисли, момчето. Орлин Павлов едва ли би могъл да си позволи да осигури на Яна Акимова живота, който Петко Димитров й предложи, камо ли да й подари школа по танци. Затова и тя бързо си извъртя опашката и го замени с тлъстия паралия. Прав е Орлин да си вади подобни заключения, та това е неговата истина", коментират познати на певеца пред Kliuki.bg.

Дали ще последва реакция от страна на Яна Акимова, още не се знае, но е любопитно как ще се държат двамата, когато се засекат на някое от обичайните светски събития в София?!