Непростимо: Орлин Павлов със скандално разкритие за Яна Акимова! (виж обидните му думи)

Непростимо: Орлин Павлов със скандално разкритие за Яна Акимова! (виж обидните му думи)
4.2 (83.33%) 6 votes

Орлин Павлов за първи път проговори за Яна Акимова след раздялата им!

Орлин Павлов проговори за първи път за Яна Акимова след раздялата им в скандално интервю. Певецът обаче се държа неочаквано грубо и директно оплю настоящата съпруга на бизнесмена Петко Димитров – Яна Димитрова. Припомняме, че танцьорката бе тази, която заряза Орлин Павлов заради връзката си с Петко Димитров, започнала паралелно с предишната.

„Какво да ви кажа за Яна. Танцьорките не ме интересуват. Осъзнах отдавна, че такъв тип момичета са под нивото ми и няма какво да правя с тях. Единственото, което те гледат, е как да извиват телата си, за да те впечатлят и оплетат в мрежите си. А понякога това дори идва в повече. Не искам вече да съм с такъв тип жена“, отсече Орлин Павлов, без да си дава сметка колко грубо звучат думите му към Яна Акимова.

Орлин Павлов

Орлин Павлов изрече обидни думи за танцьорката Яна Димитрова

Орлин Павлов призна, че в началото е бил силно разочарован от изневярата на половинката си, от която не е очаквал подобно отношение и лъжи. Днес обаче поставял почти всички танцьорки под един знаменател и не се учудва на склонността им сега да са с теб, а утре с друг.

Изказването на Орлин Павлов със сигурност жестоко е обидило Яна Акимова, която вече е не само съпруга на Петко Димитров, но и майка на сина им Доменик. Двамата живеят в разбирателство, а преди няколко месеца Яна отвори и собствената си школа по танци в столицата, за която от години мечтаеше.

„Какво си говорим – каза си това, което мисли, момчето. Орлин Павлов едва ли би могъл да си позволи да осигури на Яна Акимова живота, който Петко Димитров й предложи, камо ли да й подари школа по танци. Затова и тя бързо си извъртя опашката и го замени с тлъстия паралия. Прав е Орлин да си вади подобни заключения, та това е неговата истина“, коментират познати на певеца пред Kliuki.bg.

Дали ще последва реакция от страна на Яна Акимова, още не се знае, но е любопитно как ще се държат двамата, когато се засекат на някое от обичайните светски събития в София?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар