Вихра Петрова е изпаднала в странно състояние, вероятно заради бременността на Ирина Тенчева!

Какво се случва с Вихра Петрова - този въпрос си задават познати и симпатизанти на чаровната бивша съпруга на Иван Христов, които намират поведението й в последно време за леко странно. Обяснението на повечето от тях е, че вероятно Вихра е изпаднала в някаква форма на депресия вследствие от бременността на съперницата си Ирина Тенчева.

Припомняме, че бебето на продуцента Иван Христов и Ирина Тенчева трябва да се роди всеки момент. Нещо повече - терминът на бъдещата майка дори бе определен за края на февруари, но бебчо нещо се бави, коментират близки до Иван Христов.

[caption id="attachment_336482" align="alignright" width="300"]Вихра Петрова Вихра Петрова се е вманиачила на тема слава, тревожат се нейни познати[/caption]

Дали, за да преодолее болката от новото семейство на бившия си любим, или просто, защото самата тя не е срещнала нова любов, Вихра Петрова се е вманиачила на тема слава. Бившата водеща явно умира да си върне поста на журналист в някоя телевизия или поне кабеларка, като за целта упорито работи над собствения си блог.

Вихра Петрова създаде блога си "Говори с Вихра" преди броени месеци, но неуморно го пълни със снимки, интервюта с известни личности, цитати от велики умове и дори размисли на малката й дъщеря - сладураната Ава.

"Всичко това дава да се разбере, че Вихра Петрова или е в душевна криза заради липсата на любов, или просто много си обича професията и не иска да я напусне сега, когато е останала без работа. Жалко, че разводът й с Иван Христов се отрази не само на личния й живот, но и на кариерата. Докато бяха женени, тя беше лицето на Нова телевизия заедно с Мая Савова", коментират злите езици из светските среди на столицата.

Сега, когато Иван Христов е на прага на най-голямото щастие в живота си и е изцяло отдаден на любимата си жена в лицето на Ирина Тенчева, Вихра явно се стреми да работи три пъти по-усилено, за да забрави тази, която без никакви скрупули и вина отмъкна един женен мъж от семейството му.