Диляна Попова не може да сдържа нервите си от това, че е оставена почти сама да гледа бебето на Асен Блатечки!

Асен Блатечки и Диляна Попова са в поредния си луд скандал. Чаровният актьор е бесен на любовницата си и майка на сина му Борил, която все по-често изливала нервите и яда си на невинното бебенце. Това разкриха близки до манекенката с напъни на дизайнер.

Очевидно Диляна Попова понасяла трудно, че й се налага сама да се грижи за Борил, докато татко му Асен Блатечки се скъсва от работа и турнета из цялата страна, за да осигури препитанието им. Припомняме, че актьорът се върна да живее при семейството си, заедно с Катерина Горанова и щерка си Катя, но Борил си остава негова огромна и също първостепенна грижа.

[caption id="attachment_336486" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна Попова не сдържа нервите си и крещи на бебето, което разгневи Асен Блатечки[/caption]

"Асен обаче полудя от яд като видя как Диляна вика на малкия. Беше преди няколко дни и тя го извеждаше на разходка. Вървяха по улицата и тя се опитваше да му облече якето, че стана хладно, когато Борил се разплака. Малко бебе е все пак, какво искат от него. Диляна обаче изпадна в типичен пристъп на гняв и кресна: "Стига де, какво пак се разрева?! Спри най-сетне!", разказват очевидци на скандалната случка.

Те разкриват, че Асен Блатечки на свой ред повишил тон на Диляна Попова и я укорил, че вместо да вика на бебето му, по-добре да направи нещо и да успокои нервите си, научи Kliuki.bg.

"Очевидно е защо Асен Блатечки се грижи за Борил, но не пожела да остане с Диляна Попова. Двамата са толкова различни, но и еднакви. А Диляна хич не е лесна като характер, голям чешит е. Докато Катерина Горанова е съвсем друга жена - кротка, спокойна, уравновесена и винаги е готова първо да помисли, а после да си отвори устата. Затова и Асен толкова я обича", коментират близки до Асен Блатечки от театралната гилдия.

А и все пак Диляна Попова не е съвсем сама що се отнася до грижите за малкия си син Борил. Родителите и сестра й са при нея през по-голямата част от времето и дават всичко от себе си, за да я отменят в отговорностите като майка.