Поп фолк дивата Галена отново провокира внимание

Звездата на „Пайнер” Галена шокира с поредното си признание. Музикалният идол за 2014 година на Планета ТВ разкри неща, които досега не бяха достигали до широката общественост.

Една от най-тиражираните певици в чалга индустрията заяви, че много се обича. Провокирана от непрекъснатите уроци за щастие и самоусъвършенстване, заливащи интернет, Галена не устоя на модата. Тя се изцепи пред многобройните си фенове, че вече се гледа с други очи на себе си и напълно си е повярвала.

Във възможностите и в това, че може да управлява живота си.Трудно й се отдава с една дума да обобщи цялото вълнение, което я залива, щом е достигнала с цялото си същество и съзнание до тази вселенска истина , разкрива певицата пред списание Story.

Миналогодишната призьорка на „Певица на годината” от ежегодните награди на музикалния канал продължи с думите, че вече е пораснала и си е научила урока. Галена е една от най-ексцентричните певици, които се раздават до откат на участията си.

[caption id="attachment_336498" align="alignright" width="300"]Галена откри своята истина Галена откри своята истина[/caption]

Всяко нейно появяване се превръща в шоу и провокативно присъствие на сцената. В тази връзка певицата е доволна, че вече е съзнала, че в живота трябва да има определени правила, които й го прават по-ясен, точен и разбира се, много щастлив. Едни от тях е да разчисти хора, които й действа зле, пише Блиц.

„Щом срещна човек, с когото по ред причини не мога са продължа и не се разбирам, просто го „изчиствам”, напълно откровена е съпругата на вафления бос Галин. Тя е категорична, че има ли препятствие, предпочита да се изправи срещу него и да го реши. Но щом той пък не й пречи и не я касае лично, просто го игнорира и продължава напред.

„Проблемът, ако не ти влияе лично и на любимите ти хора, просто не го считаш за такъв. Ако следваш тези прости правила, живота ти става по-усмихнат, нещата се подреждат и смело вървиш напред”, не спира да реди своите истини чаровната изпълнителка.

На този етап Галена има две важни неща, които я стимулират и карат да следва смело пътя си. Това било семейството и бушуващата в нея нова страст и любов. Не е ясно към кого, но ще приемем, че тя е адресирана към създаване на нови, хитови парчета и галопираща кариера.