Мария Силвестър се зарича повече никога да не се влюби!

"Това е краят! Не искам никога вече да имам мъж - нито съпруг, нито някаква връзка. За мен мъжете ще бъдат само средство за забавление и нищо повече. Просто не мога отново да преживея болката, която изпитах при брака си."

Това са думите, които Мария Силвестър е изрекла пред свои близки приятелки. Хубавицата рядко показва емоции, но този път не е успяла да се сдържи, като дори очите й са се насълзили. Тя била категорична, че вече няма да се влюбва и така съответно ще успее да избяга от страданието след това, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336507" align="alignright" width="300"]Мария Силвестър няма да забрави обидата от мъжа си Мария Силвестър няма да забрави обидата от мъжа си[/caption]

Мъката на Мария Силвестър идва от онова, което съпругът й Силвестър Силвестров й причини. Тв водещият й измени с жена, която е с цели 15 г. по-млада от жена му. Той дори не се опитал да го скрие от Мария, което всъщност още повече отблъснало красавицата от него. Тогава тя осъзнала, че на този мъж не му пука за нея.

[caption id="attachment_336508" align="alignleft" width="300"]Някога те наистина бяха щастливи заедно Някога те наистина бяха щастливи заедно[/caption]

В момента двойката е в тежък развод, при който има множество скандали за подялбата на имуществото. Скандал е породило дори и фамилното име, което Мария е решила да запази - Силвестър. Мъжът й смятал, че така тя печелела слава на негов гръб и настоявал тя да се върне към Попгенова. Водещата на "България търси талант" обаче била наясно, че това име я е направило по-известна и затова не искала да го сменя.

"Не стига, че ме направи за смях, а и даже името си иска. Няма да му го дам, искам да ме чува с него и да му напомня колко ме е наранил." - вайкала се Мария Силвестър пред познатите си.

Очаква се разводът да бъде официализиран до края на пролетта, след което всеки един от двамата ще бъде освободен от брака, който се оказа фалш и лъжа.