Николета Лозанова днес се прави на примерната съпруга на Валери Божинов, но историята помни друго!

Нечувани разкрития за креватните подвизи на Николета Лозанова издаде нейна съученичка от времето, когато съпругата на Валери Божинов се подвизаваше в Пловдив. Днес Николета може да го играе примерна жена и майка, но историята помни друго.

Малко след като се сдобила с титлата Мис Плеймейт, изрусената и доста по-бузеста тогава Николета Лозанова се отдала на бурни креватни сцени, от които и режисьорите на "50 нюанса сиво" биха се изчервили, разказа съученичка на водещата на "Папараци", която не е била особена любимка на съучениците си - заради отколешно надутия й нрав, разбира се.

[caption id="attachment_336555" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова пияна до козирката, го направила с жена по желание на бившия си[/caption]

Черешката на тортата била една нощ, когато пияната до козирката Николета Лозанова имала уговорка за интимни ласки с незнайно момче от града на тепетата. Хубавецът обаче вече бил прекарал НиЛо веднъж и решил да разнообрази като й предложи трети партньор в лицето на непозната мацка. И Николета, замаяна от алкохола, приела.

"Защо си мислите, че толкова лесно Николета се нави да се целува с Андреа и още куп златотърсачки пред очите на всички?! Че тя вече го беше правила веднъж и то не само рекламни трикове, а баш цялостна програма. Тя самата едва ли ще си признае, че е била с жена, но тази история доста хора я знаят. А дали ми вярвате, това си е ваша работа", коментира бившата съученичка на Лозанова, която в момента работи и продължава да живее в Пловдив.

След този случай обаче, тогавашното гадже на Николета Лозанова й било шута, очевидно предпочел уменията на втората девойка, извикана по спрешност в леглото им. "Да не мислите, че като по цел ден се чуди как да се нацупи и да позира, Николета е много добра и разкрепостена?! Напротив - тази жена само на себе си прави евала и гледа само на нея да й е добре, а другите - кучета ги яли", продължава разкритията си бившата й съученичка.

Остава въпросът дали благоверният й Валери Божинов знае какви ги е вършила жена му и дали Николета Лозанова е споделяла с него най-съкровените си и дори срамни за нея тайни?!