Жесток удар разтърси Иван Манчев! (още неочаквани разкрития)

Жесток удар разтърси Иван Манчев! (още неочаквани разкрития)
4.3 (85.71%) 7 votes

Иван Манчев не е очаквал подобно нещо и то точно от този човек!

Жесток удар разтърси известния Иван Манчев, по-известен като шеф Манчев от предаването „Кошмари в кухнята“. Чаровникът е бесен от неочакваното предателство, при това от човек, от когото най-малко го очакваше – колегата му и добър познат шеф Петров.

Ударът обаче дойде в най-неподходящия за Иван Манчев момент – когато се намира в чужбина и няма как да отговори подобаващо на обвиненията срещу него. А именно, че е човек, който се бори единствено за пари и слава, а всички други ценности са му малко или много далечни.

Иван Манчев

Иван Манчев бесен на доскорошния си конкурент, но добър познат шеф Петров

В социалната мрежа Фейсбук, конкурентът на Иван Манчев – шеф Петров направи скандално изказване относно старта на втория сезон на „Кошмари в кухнята“. Той директно обвини шеф Манчев и екипа на предаването, че са опорочили основната му идея – такава, каквато е тя в риалито на Запад. А вместо в професионален съдник, Иван Манчев се е превърнал в бледо копие на Мистър Пропър.

„Иван Манчев наистина е добър готвач, добър професионалист. Но е жаден за пари и слава, което ще го съсипе. Той се прави на циркаджия заради едната реклама, а аз не искам да съм като него – затова и не ме виждате да се разхождам като мечка по телевизиите“, изказа мнението си шеф Петров.

Той категорично заяви, че не е хейтър и цени уменията на Иван Манчев, но не одобрява пошлостта и евтиния популизъм, който цели той с участието си в предаване, направено по този начин.

„В България ресторантите и всички други заведения имат далеч по-сериозни проблеми от тези доколко им е чиста кухнята, през колко време си бършат пода и прочие. Това стана не „Кошмари в кухнята“, а „Почисти си кухнята“. А в стремежа си за реклама, Иван Манчев не усеща дори, че зверски го използват“, категоричен е шеф Петров.

Думите му, разбира се, вбесиха до краен предел шеф Манчев, който обаче ядно заяви, че в момента ще запази мълчание, защото е в чужбина и не е чел лично обвиненията на добронамерения си до днес конкурент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Жесток удар разтърси Иван Манчев! (още неочаквани разкрития)”

 1. Ilia Gradoev

  мар. 05. 2015

  SHEF PETROV MNOGO ZESTOKO BARKA BRAVO NA MANCHEV ZAKON N;1 CHISTOTA .. CHISTOTA .. CISTOTA … DA NE PRIPOMNIAM CHARCHIL::: IZKAPETE SE….

 2. Eli Kapitanova

  мар. 06. 2015

  За двамата готвачи,наречени шефове е нормално да има напрежение,а това се дължи на кой ,по по най,а то в бъдище ще се разбере кой е по-добрия.

 3. мария митева

  февр. 27. 2017

  Той е един алчник за пари.За 120лв. куверт в Кактосите нямаше никаква храна.Когато поисках салата домати ,сирена ни се каза че няма .Свинското печено беше полу сурово и поднесено една буца без гарнитура като на куче .Това е за НГ.Няма баница плато с нешто.Десерта беше с гранясали орехи

Добавете коментар