Отмъсти за Марая: Виж унизителните думи на Митко Андонов към Мария! (Гущерова бясна)

Отмъсти за Марая: Виж унизителните думи на Митко Андонов към Мария! (Гущерова бясна)
4 (80%) 4 votes

Митко Андонов отмъсти жестоко на Мария Гущерова заради дъщеричката си Марая!

Жесток и унизителен удар получи новоизлюпената госпожа Мария Гущерова от бившия си съпруг Димитър Андонов. След като месеци наред миньончето на фолка правеше отчаяни опити да увеличи дистанцията между щерка си Марая и биологичния й баща, като й внушаваше, че нейният татко е Християн Гущеров, тя го отнесе.

Хотелиерът Митко Андонов я удари там, където боли най-много – а именно по гордостта и самолюбието й. Това разкриха близки до бившия на Мария, напълно оправдаващи думите му към нея.

Мария

Мария извън кожата си от яд заради думите на Митко Андонов

Припомняме, че от няколко години Митко Андонов е щастливо женен за красивата Никол Андонова, която го дари със син. Двамата са по-единни и влюбени от всякога, а хотелиерът милионер не пести сили и средства, за да изненадва съпругата си с нови и прекрасни подаръци и почивки има-няма през ден.

„За тази жена бих направил всичко – и Луната от небето ще сваля ако поиска. Никол е истинската и вечна жена за мен. Всичко друго пред нея бледнее, а за Мария не искам и да говоря. Тя беше грешка в живота ми, единственото красиво нещо, от която, е Марая. Но на стила и класата на Никол, Мария не може да стъпи и насън“, без да се замисли изкоментирал Митко Андонов пред свои близки приятели преди няколко дни, когато разказвал за поредната екзотична дестинация, на която смята да отведе Никол Андонова.

Извън кожата си от яд – това представлявала пък чистак новичката госпожа Мария Гущерова, когато „услужливи“ и „благородни“ общи познати побързали да снесат пред нея новината за думите на Митко Андонов. За никого не е тайна, че от години Мария се скъсва от яд заради вниманието, което Никол Андонова получава с шепи от Митко Андонов и, което тя никога не е имала.

„Никой не й е виновен за това обаче. Димитър е от малкото богати мъже, които са и напълно естествени и непринудени хора. Но на капризите и вечното мрънкане на Мара и дърво няма да издържи. Да я видим сега колко още ще продължи да се дуе, след като след сватбата пословично стиснатия Християн Гущеров си покаже характера и „спестовността“, ехидно подмятат източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Отмъсти за Марая: Виж унизителните думи на Митко Андонов към Мария! (Гущерова бясна)”

 1. 07

  мар. 04. 2015

  Da be, koq e tazi Nikol?! Haide duhai supata, 6te se spuka6 ot zloba! Dobre, 4e be6e Mariq, 4e I tebe da znaem koi si! Skrii se!

 2. JENI

  мар. 05. 2015

  “Да бе коя е тази Никол“- Е тази Никол е 100 пъти по-красива от тази Мара-отварачката!!!!ИЗПОЛЗВАЧКАТА-МАРА!!!А пък сравнение Митко-Гущеров пък изобщо не можем да правим!!

 3. Katia Kiriazova

  мар. 08. 2015

  do koga shte ni zanimavate s mara otvarachkata

Добавете коментар