Маги Халваджиян заяви нещата открито и в прав текст, без да се замисли!

Продуцентът Маги Халваджиян втрещи всички с неочаквано и доста шокиращо разкритие. Шокиращо, защото то го хвърли в директна и открита война не с друг, а със самия Слави Трифонов, чиито имидж арменецът буквално срина.

С присъщата си директност и без да се замисли, Маги Халваджиян обяви Слави Трифонов за водещ, шоумен, но изключително лош продуцент, пише вестник "Всеки ден". Той скочи срещу рекламата, която се прави нон-стоп на Дългия чрез "Шоуто на Слави" и останалите формати по Би Ти Ви. Те обаче, според него, не давали никакъв шанс на участниците в тях.

[caption id="attachment_336571" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Маги Халваджиян признава единствено себе си за успешен продуцент. А дали е така?![/caption]

"Кажете ми кой спечели тазгодишния сезон на "Гласът на България"! Хайде де, знаете ли името на победителя?! Сигурен съм, че не. А спомняте ли си имената на някои от предишните победители?! Къде са те сега, какво се знае за тях", избухна остро Маги Халваджиян като индиректно направи евала на собствените си формати и проекти по Нова телевизия.

С думите си обаче, Маги Халваджиян не обиди единствено Слави Трифонов като лош продуцент, а и невероятно талантливата Кристина Иванова, която спечели преди месец "Гласът на България". Няма как да се отрече, че по гласови данни Кристина Иванова просто няма конкуренция от нито един участник в тазгодишния "Х Фактор".

"Това момиче може да се сравнява единствено с Шер. Гласът й е досущ като нейния - мощен и просто уникален. Как да не я знаят хората?! Друг е въпросът каква реализация ще получи оттук нататък, но това важи с пълна сила и за самия Маги Халваджиян. Той да каже какво бъдеще и кариера предлага на победителите в своите формати", гръмнаха коментари в социалните мрежи.

Тук е моментът да припомним, че хората на Халваджиян като Жана Бергендорф например, може и да обикалят от предаване на предаване, но лично тя за повече от година се сдоби с едната песен "Самурай", преведена и на английски език. Рафи нашумя само благодарение на Лео и Део, а за по-старите участници, историята вече отдавна е забравила. Типично по български.