Азис ще се появи в разбиваща роля

Поп фолк певеца Азис е изтеглил голяма хапка. Костинбродският славей, който участва в шоуто „”Като две капки вода” е натиснал яко опасен бутон на съдбата. Ексцентричният певец ще се превъплати в образа на примата на родната естрада Лили Иванова. Фолкаджията признал, че оттогава е загубил съня си от зор, пише Блиц.

Точно на националния празник 3-ти март стартира новия сезон на имитаторския ралите формат. Тогава станаха ясни и имената на участниците в едно от най-гледаемото предаване по Нова телевизия. Публиката ще се забавлява от техните познати любимци Димитър Рачков и Васил Василев.

На знаковата дата за българския народ започна якото надцакване за рейтинги в едни от най-конкурентните медии. Би Ти Ви стартира с кулинарното шоу „Мастер Шеф”, а Нова телевизия отвърна на удара с „Като две капки вода”.

[caption id="attachment_336593" align="alignright" width="300"]Азис очаква с нетърпение новата си роля Азис очаква с нетърпение новата си роля[/caption]

Рапърът Криско ще подражава на известни певци в новия сезон на шоуто. Първата му задача е да пее като западния рапър Питбул. Певецът признава, че единствено биха го изплашили високите токчета, ако трябва да се превъплати в такъв образ. Другите безспорни образи ще се изпълняват от Джуди, асистентката на Гала от „На кафе”.

Първата й роля е да влезе в кожата на голямата Йорданка Христова. Призьорката на Х фактор Жана Бергендорф също ще се състезава за голямата награда – ключа за лъскавото тузарско возило. Но преди това трябва да стане Фреди Меркюри. Другата участничка, актрисата Милена Маркова ще се покаже в понеделник като певицата от Уелс през 50-те години Шърли Беси.

Имитаторът на премиера Бойко Борисов- Ненчо Владимиров и Филип Аврамов, наврения зет от сериала „Домашен арест” са останалите интересни персонажи в „Като две капки вода”. Какви ще бъдат те в шоуто ще стане ясно следващия понеделник, когато надпреварата стартира.

Най-обичаното шоу в българския ефир "Като две капки вода" направо разби класациите със старта на новия си сезон. С първото си излъчване снощи шоуто провокира огромен зрителски интерес, за което безспорно и недвусмислено говорят и цифрите от класацията.