Преслава не отказа участие в заведението на най-големия си срам, но внимава как се държи с феновете

Преслава не може да избяга – наложи й се да върне достойнството си там, където го загуби!

Певицата на годината изтрезня напълно, преглътна срама и продължи с ударните си участия. За нейна чест ще я похвалим, че са държи като изхвърлена от коня – моментално се качи на стремето, видя kliuki.bg.

Преслава една седмица бра срам заради пиянските си изцепки на афтърпартито на Планета. Нейната разюзданост и просташката реакция на Бирмата й осигуриха ежедневно присъствие в жълтата преса.

Ако си е мислила, че купонът по повод Наградите на Пайнер ще е поредното колегиално размазване без отзвук, твърде бързо разбра че се е лъгала. Семейството й и мама Лидия (на Бирмата) разбраха на какво е способна Преслава като обърне две-три текили.

В интернет-пространството има записи, които я уличават, че е пияна на участие. Имаше приказки как припада от глад и нещо друго по участия. Такъв повод за срам обаче – не!

След като плъзнаха упорити слухове за аферата й с Фики (който призна истината за боя), Преслава се оказа нежелана на юбилея му. Певицата трябва да се справи достойно с тежкия период и се завърна на „местопрестъплението” – клуба, където прекали в опитите да играе изкусителка. preslava 4

preslava 5 Участието очевидно е минало без проблем, а звездата на вечерта е трезва като репичка. Певицата си изпя репертоара, поздрави гостите на заведението, даде автографи, но...Видя се ясно, че Бирмата й е взел страха и вече ще се държи като добро момиче. preslava 6 preslava 2

preslava 3 Преслава общува с феновете сърдечно, но много внимава с близостта си с мъжете по-конкретно....Бирмата озверя от няколко кафти снимки с телефон. Певицата не знае кой душманин дебне отново в мрака. За да си спести поредния резил и за да измие срама от последната си визита, Преслава се показа като съща дебютантка – тиха, кротка и възпитана!