Примата Лили Иванова извън кожата си от гняв, разпердушини Маги Халваджиян!

Голямата Лили Иванова е бясна. Примата е извън кожата си от гняв и изобщо не се замисли, преди да направи на пух и прах продуцента Маги Халваджиян. Арменецът, който досега се славешес голямата си уста, остана като онемял пред развилнялата се Лили Иванова, която го срина със земята.

Причината е напълно основателна и тя е шоуто "Като две капки вода", в което още по време на първия концерт в понеделник, един от участниците ще имитира голямата Лили Иванова. Фактът, че това е не друг, а чалгарят Азис, накара певицата да изгуби контрол над нервите си. Това разкриха служители от кухнята на шоуто, станали свидетели на попръжните на Лили Иванова срещу Маги Халваджиян.

[caption id="attachment_336656" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова скочи срещу решението на Маги Халваджиян да бъде имитирана от Азис[/caption]

"Някой питал ли ме е, преди да реши какво да прави с името и песните ми?! А и защо, след като така или иначе са решили да действат против знанието ми, винаги дават образа ми на най-големите идиоти?! Маги Халваджиян е най-големият виновник, но ако си мисли, че ще трупа пари на мое име, много греши. Омръзна ми от профани и халтураджии", избухнала Лили Иванова, докато мнението на този, който е поставен да я имитира, е коренно различно.

Азис бил на върха на щастието, че точно на него се е поднала честта да изиграе най-голямата звезда на България и не спирал да се хвали пред познати и непознати. Как ли ще реагира той обаче, когато разбере, че самата Лили Иванова сигурно предпочита да е имитирана от Джей Зи, но не и от него, смеят се из светските среди на столицата.

Припомняме, че в миналия сезон на "Като две капки вода", Лили Иванова бе дадена като образ на актьора Деян Донков, но и тогава певицата възропта срещу начина, по който той мяташе ръцете си и я имитираше - изкара го подигравка. Какво ли ще се случи в понеделник, когато на сцената замяука Азис, коментират зрители по форумите.

Най-притеснен обаче е самият Маги Халваджиян, защото последното, което арменецът би приел, е да влезе във война с великата Лили Иванова. Какъв ли ход ще предприеме, за да я умилостиви?!