Дичо стана татко на красиво момиченце тази сутрин, Карина роди първото му дете!

Бившият вокалист от Д2 - Дичо стана татко за първи път. Тази сутрин половинката му Карина роди здраво и красиво момиченце и първа съобщи щастливата вест в профила си във Фейсбук. Близки и познати се изредиха да честитят на младите родители и да пожелаят прекрасно бъдеще на малката сладурана, чието име обаче още се пази в тайна.

Припомняме, че Дичо и Карина нарочно не издадоха пред медиите новината, че тя е бременна, а го съобщиха, чак в седмия месец - от суеверие и страх от зли очи. Въпреки че днешният ден е най-щастливият в живота на Дичо, певецът втрещи с думите си за родилката Карина. Изказването му бе определено от мнозина като неадекватно и може би продиктувано от суматохата покрай раждането.

[caption id="attachment_336660" align="alignright" width="300"]Дичо Честито на младите родители и дано на Дичо да му дойде акълът за сватбата![/caption]

Защото Дичо заяви, че не иска и няма да вдига сватба с Карина. "Няма какво да се женим, каква ти сватба?! Че нали живеем заедно, значи сме женени, другото са глупости", изцепи се Дичо. Без да му мине през ума, че думите му ще обидят младата Карина, още повече в такъв сюблимен за двамата момент.

Преди време певецът неколкократно е заявявал, че не иска да сключва законен брак с Карина, но призна, че това е нейната голяма мечта. "Коя нормална жена, която е решила да живее с един мъж и да му роди дете, не иска да бъде булка и да узакони любовта си с половинката?! Нормално е Карина да иска сватба, неадекватно е Дичо да продължава да се дърпа", коментират из светските среди на столицата.

Дичо и Карина са заедно от седем години, малко след като той приключи 5-годишната си връзка с манекенката Диляна Попова, която пък миналата година роди син Борил на чаровния актьор Асен Блатечки. Ако Блатечки обаче има свое семейство и затова не предприема по-сериозна крачка с Диляна Попова, то какво пречи на Дичо да зарадва половинката си със сватба, питат се негови фенове по форумите.

"Дано само Карина да не отдаде голямо значение на отказа му за брак и то точно в този ден, защото това ще я нарани. Нека да се радват на бебчето си, пък кой знае - може то да влее акъл в главата на баща си", смеят се зевзеци.