Асен Блатечки зарадва много Диляна

Диляна Попова не я свърта от щастие. Въпреки че двамата не живеят под един покрив по ред причини, Диляна е страшно благодарна на Асен Блатечки. Героят от култовата сага „Стъклен дом” доказа, че безспорно е невероятен баща, въпреки че като съпруг нещата не са така перфектни.

Любимецът на жените от шест до шейсет показа, че много държи на децата си и е готов едва ли не на чудеса за тяхното щастие. Асен Блатечки сериозно се замислил за бъдещето на шестмесечния Борил. И макар че има възможност рядко да вижда сина си заради многобройните си ангажименти, той дава луди пари малкия му син да не е лишен от нищо.

Затова актьора приел присърце поръчението на моделката да хвърли пъпа на сина им там, където той прецени, за да се устрои най-добре в живота.Решението за това красивата манекенка оставила изцяло на Асен, пише Слава.

[caption id="attachment_336665" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки е доволен от това, което е нваправил Асен Блатечки е доволен от това, което е нваправил[/caption]

„Асен го прие твърде на сериозно. Два дни той мисли къде да го хвърли и каква професия иска да има сина му. Асен знае много добре, че детето само избира пътя си, но според едно старо поверие където му хвърлиш пъпа, там ще го поведе и съдбата”, разкрива близък приятел на чаровника.След като премислил няколко дни, Асен Блатечки решил да хвърли пъпа на сина си в двора на известна софийска банка.С неизменната си усмивка той разкрил пред колегите си, че иска сина му да стане банкер, а не да търпи неволите на тяхната професия. Новината страшно много се харесала на Диляна, научи и Kluiki.bg.

Манекенката буквално литнала от щастие, защото и тя искала първородния й син да има солидна и тежка професия, с която да си осигури един висок стандарт на живот. Асен Блатечки няма спомен така да е направил с пъпа на голямата си дъщеря. Тийнеджърката Кати, която е дъщеря от първата му жена, режисьорката Катерина Горанова, е слабостта на един от най-оборотните ни артисти.

За нея гордия баща също не жали средства и тя учи в частен колеж, като непрекъснато радва родителите си със своите умения, скромност и артистичност. Мечтата на Асен е Катя също да има стабилна професия. Но едно е сигурно, каквато и да избере да стане дъщеря му, той ще я подкрепи. Дори желанието й да не му е много по сърце.