Ники Михайлов разкри истинската Мария и тя не е много приятна!

Вратарят Ники Михайлов успя да се отърве от това да стане фолкаджийски съпруг, но от миналото му няма отърване. Синът на Боби е известен с похожденията си сред певиците от поп-фолк средите, но очевидно митът, че практиката учи, не е много верен.  Защото само така можем да тълкуване разкритието на Николай, че Мария - новата госпожа Гущерова, не е особено добра във физическия аспект на любовта. Нещо повече. Тя била една от най-лошо представилите се жени в това отношение, които Ники някога е имал в живота си. Това вратарят разкрил пред приятели на по чашка, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336670" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов унизи жестоко Мария Ники Михайлов унизи жестоко Мария[/caption]

"Мара хич я няма. Не ми достави удоволствие изобщо, да не говорим, че и направо я изгубих под мен, толкова е дребна." - подиграл се Ники Михайлов с певицата.

Доскорошната му и дългогодишна половинка Алисия обаче била далеч по-сръчна и гъвкава от Мара Отварачката. Именно това била и главната причина националният страж да я търпи толкова време до него. Тя го радвала прекалено много в леглото, но накрая Михайлов осъзнал, че за семейство му е нужна друг тип жена.

"Не знам дали обичаше Ася, но определено между тях имаше огромна химия. Ники обаче вече е на 26 години и се замисля за деца, семейство и т.н. Да, обожава Валерко, но в крайна сметка той не му е от гените, а всеки мъж иска поколение." - споделя близък на вратаря.

Както се казва обаче, всеки един влак има своите пътници. На Ники Михайлов може да не му е харесала Мария, но пък явно Християн Гущеров е на обратния полюс, след като сключи брак с нея, а години наред живяха заедно преди това. Разбира се, има вероятност бизнесменът да не е толкова повърхностен като Николай и за него да са по-важни други неща, които са извън физическия контакт.