Алисия е решила да не си пропилява времето и да не рони сълзи за стари връзки

Поп фолк дивата Алисия твърдо е решила да оправи живота си. Звездата на „Ара мюзик”, която наскоро даде гръб на четиригодишната си връзка с националния ни вратар Ники Михайлов заради безкрайните му изневери, е взела живота си в ръце.

Първо социалните мрежи обиколи снимка с бившата му любовница Никол. Тя беше щракната да лети при Ники в къщата му в Турция, където футблиста играе за местния тим. Припомняме, че блондинката имаше неуспешна кариера като поп фолк певица, после не й провървя и като модел. И след като леглото на вратаря се опразни, тя реши да го заеме.

Явно връзката им не се оказа само отминала, щом знойната мадама отскачала при вратаря често, когато видела гърба на Алисия. Това най-накрая стигнало до ушите на певицата, която дотогава се надявала любимия да скъса с живота си на плейбой и да е само неин.

[caption id="attachment_336673" align="alignright" width="300"]Алисия се уреди с нов богаташ Алисия се уреди с нов богаташ[/caption]

След като това не се случи, Ася решила да не си заравя главата в пясъка като щраус, а да погледне реално на живота, пише HotArena. Това, което разбрала, никак не й харесало. А то било, че Ники Михайлов ще си остане непоправим любовчия . Затова поп фолк дивата решила да уреди живота си, но без него.

Явно фолкаджийката не е страдала дълго от раздялата, щом веднага се е уредила с нов любовник. Защото бдителни папараци я щракнаха да слиза от супер лъскав джип със затъмнени стъкла, а на тротоара да я чака огромна кошница с цветя.

Тузарското возило не е на Ники Михайлов, въпреки че вратаря има цял автопарк, нито за спрягания й за любовник богаташ от Стара Загора Петър Ганчев.Според бръмчалките от хайлайфа с такива коли са се уредили или мутренски бос, или мастит олигарх.

Засега остава загадка кой е мистериозния баровец. По-важното е обаче, че новото гадже умее да глези Алисия. Така, както бившия й приятел Ники Михайлов никога не го е правил.