Лияна презира Мария и двете никога няма да бъдат приятелки!

Във фолк средите често има конфликти и лицемерие, но това, което се е случило между Лияна и Мария, е нещо много по-сериозно и няма връщане назад. Причината, поради която братовчедката на Коцето ненавижда госпожа Гущерова, се състои в Благой Георгиев. Футболистът е изневерявал на Лияна, докато е правел същото с нея спрямо жена си Христина Витанова. Лили обаче е разбрала чак накрая и когато това се е случило, Благо е решил, че е време да излезе от този триъгълник и да се върне при бременната си тогава съпруга, припомня Kliuki.bg.

Лияна обаче обвинила за раздялата с футболиста своята колежка Мария. Двете дори имали няколко срещи, на които избухнали луди скандали. Така отношенията им останали отвратителни и това не се променя и до днес.

[caption id="attachment_336679" align="alignright" width="300"]Лияна все още ненавижда Мария заради случилото се с Благой Георгиев Лияна все още ненавижда Мария заради случилото се с Благой Георгиев[/caption]

"Лили искрено обичаше Благо. Да, той изобщо не е съвършеният човек, но сърцето не пита. Много я заболя, когато я остави. Почувства се предадена." - разкрива приятел на Лияна.

Мария пък нямала чувства към Благой Георгиев, а просто решила да се позабавлява с него, вещаят слуховете. Отварачката по същото време е имала подобни отношения и с колега на Благо от националния - Ники Михайлов, както писахме вече. Всичко това обаче се е случило преди да познава Християн Гущеров.

"Мимето беше по живота дълго време. Когато се омъжи за пръв път, сякаш се виждаше, че този мъж не е за нея. Той непрестанно я спираше да се забавлява. С Хриси е друго. Двамата са еднакви по душа." - споделя приятелка на Мария.

В крайна сметка Благой Георгиев се раздели не само с Лияна и Мария, но и с жена си Христина. Публичната му забежка с Биляна Евгениева коства края на брака му. В момента футболистът е с далеч по-младата Куини-Алис, в която твърди, че е много влюбен.