Сестрата на Преслава спасила Фики Стораро от по-голямо унижение, певецът излъга при Сашо Диков

Преслава стана причина да се разрази грозна лавина от слухове, заплахи и страх. Певицата му изпусна края по време на триумфа си, а доста хора трябваше да се намесят, за да укротят развилнялото се (бивше) гадже. В крайна сметка Фики излъга в национален ефир, че той и певицата си разменили дружеска целувка и не били никак пияни. Позорната истина обаче лъсна – и то с пикантни подробности, научи kliuki.bg.

Първи Николета си натири „Папараци”-те да снимат афтърпартито на любимите си чалга-звезди. Още тази неделя зрителите ще видят как палуват фолк-дивите на дансига, но и колко е почерпен Героят на вечерта. Фики Стораро се мята на дансинга като в несвяст, демонстрира крошета и мускули. Явно, щеше да се стигне до як бой, ако...не беше сестрата на Преслава. Ивелина Колева спасила сбирката от още по-грозен скандал, твърдят от „Шоу”. От изданието се добрали до неизвестни подробности за скандала.

Фики и Преслава се почерпили предоволно за победата си и от поздравления на поздравления се нацелували пред погледа на всички в едно от сепаретата. Точно в този момент „доброжелатели” фотографирали палавниците и Бирмата тозчас бил уведомен какви ги върши скромната му доскоро любима.

Жоро Станоев се домъкнал в кръчмата с бойната си група, шляпнал Фики зад врата. Преслава самоотвержено застанала между самците и докато укроти развилнялото си гадже, сестра й дръпнала певеца настрани. Ивелина Колева настойчиво го помолила да се изнася, за да не станат нещата по-зле. Пийналият Фики решил да не се прави на бабаит и с мама и компания тихомълком се изнесли.

В същото време Бирма и компания били изхвърлени навън и „посъветвани” с бухалки. Ивелина едва удържала изпадналата в истерия Преслава и след известно време я прибрала по живо – по здраво в дома си.

Днес Бирмата и Преслава отново са сдобрени. На трезва глава певицата отишла да се прави на болногледачка, а милионерското синче се разкайвало за постъпката си. Като жест на добра воля, баровецът решил да подари на любимата си ново лъскаво ферари в черен цвят. senzaciia-birmata-si-varna-preslava-sas-super-ferari-za-340-bona-vijte-kakvo-se-sluchi-sled-poboia-1 Фики пък се налага да дава обяснения. Колко трезви са били с Преслава, щом се държи ТАКА!