Скандалът между Александър Кадиев и Мария Силвестър – хит в нета! (ВИДЕО)

Скандалът между Александър Кадиев и Мария Силвестър – хит в нета! (ВИДЕО)
4.5 (90%) 4 votes

Александър Кадиев и Мария Силвестър се заели сериозно с опитите да катурнат халваджияновите водещи от върха

Александър Кадиев и Мария Силвестър се поздравиха със статут на интернет-звезди. Двойката водещи на „България търси талант” душа дава да заслужи хонорарите си и да натика конкуренцията в ъгъла.

Докато Нова се гордее с безобразно забавният тандем Зуека и Рачков и понякога – с Мария Игнатова и Алекс, преките им конкуренти най-после можаха да се похвалят със собствена находка. Водещият на „Преди обед” се оказа достоен партньор на Мария Силвестър – двойката вече има своя агитка в мрежата, видя kliuki.bg.

Докато журито в „България търси талант” се опитва да намери своята звезда от първа величина, актьорите се забавляват като замаяни зад кулисите. Двамцата ту гонят животно – участник в „България търси талант” из залата, ту провокират маститото жури. Най-обичат обаче собствената си компания!
aleksandar kadiev
Видео, в което изиграха етюд на ревниви съпрузи толкова се хареса на феновете във Фейсбук, че до снощи беше гледано от поне 40 000 души. Мария Силвестър, която преживя не малко в личния си живот, смело се превъплъти в ролята на разочарована любима. Александър Кадиев пък се оказа впечатляващ в ролята на съпруг, изгарящ в невъзможността си да направи избор между две жени!

Някой наистина може да се е хванал на номера и да е повярвал, че бъдещият татко се е забъркал в афера със синеоката дама. Мария Силвестър наистина преживява щастливи вълнения и всичките се дължат на новия й ангажимент!

Дамата тези дни имаше рожден ден и беше затрупана от безчет подаръци, поздравления и безкрайна любов. Тя се влюби тотално в играчка – катерица и остана смаяна пред петминутните бурни аплодисменти в нейна чест!

Докато лекува рани от пресния си развод, Мария Силвестър може да се поздрави поне с професионален успех. Ето и „семейният й скандал” с Александър Кадиев, който се радва на суперуспех в мрежата!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандалът между Александър Кадиев и Мария Силвестър – хит в нета! (ВИДЕО)”

  1. Eli Kapitanova

    мар. 06. 2015

    Тази жена изглежда опасна с тия сини очи,ако не са лещи,жени пазете мъжете си от красиви жени.

Добавете коментар