Анелия изпадна в депресия заради унизителните действия на млад мъж

Певицата Анелия претърпя грандиозно унижение на свое участие в столичен нощен клуб. Фолк дивата е харесала млад мъж на около 20 години, когото е извикала зад кулисите и го е поканила на среща. За всеобща изненада момчето е отказало категорично да излезе на среща с Анелия. Нещо, което бившата на Коко е изживяла много тежко, въпреки че младежът бил абсолютно непознат.

"В момента Ани се намира в лош период. Тя така и не намира любовта. Опита през годините какво ли не, но почти винаги мъжете първи я изоставят. Може би властният й характер пречи до известна степен. Но пък силният мъж би трябвало да харесва силни жени. Очевидно Ани попада само на слабохарактерни." - споделя близка на фолк дивата.

[caption id="attachment_336722" align="alignright" width="300"]Анелия има нужда от мъж, но все не намира перфектния Анелия има нужда от мъж, но все не намира перфектния[/caption]

Отказът на младежа в случая допълнително е усложнила ситуацията в настроението на Анелия. Проучване на Kliuki.bg показа, че момчето е студент в УНСС, но е отказало офертата на Ани заради своята приятелка. Разбира се, интересно е да се разбере как така се отказва толкова лесно среща с една от най-красивите жени в нашата родина България.

За авантюри на Анелия с непознати мъже от публиката при участия има и други слухове, но засега няма нищо доказано. Певицата не била от онези, които страдат от някакви скрупули и когато си харесала някого, не я интересувало нищо странично за живота му, като това дали е богат или забавен. Разбира се, става въпрос само за случаите, в които Ани била готова за авантюра, не за сериозна връзка.

Типът мъже, който Анелия харесвала по принцип, бил на добре сложени господа, в това число стегнато тяло и симпатично лице. Фолк дивата си падала още по мъже с набола брада. В момента била на вълна от по-млади господа, но не откривала напълно онова, което търси.