Фиаско: Мария Илиева се изложи (Май й стана навик)

Фиаско: Мария Илиева се изложи (Май й стана навик)
5 (100%) 3 votes

Мария Илиева предизвика бурно недоволство

Поп дивата Мария Илиева отново се изложи. Певицата Мария Илиева пак разочарова феновете си. Май и стана навик?За поред път певицата не устоя на обещанието си за грандиозно шоу, а поднесе на феновете си неглижирано представление. Тя не успя нито да взриви публиката, нито да „докаже” професионализъм, за какъвто винаги претендира, че притежава.

Бившата съдийка от култовото музикално шоу Х фактор не успя нито да докара глас, нито пеене,което да впечатли, разтърси и да се запомни.
Още в ефира на бляскаво реалите формата тя даде заявка, че представлението й ще бъде уникално и запомнящо се. Нищо подобно не се случи, но певицата успя здраво да разочарова феновете си, пише Пик.

Мария Илиева разочарова феновете си

Мария Илиева разочарова феновете си

Мария Илиева не се беше постарала нито да има хореография около себе си, нито дори да си смени тоалета, гласят гневните коментари в социалната мрежа. Певицата изкара цял един концерт само по пантолон и туника, говорят и тези, които са присъствали на него. Сцената не била изобщо шик, а най-обикновен под и декор, а „оркестъра й” се състоял само от двама-трима музиканти.

„По-скоро приличаше на сбирка в читалище”, не спират да я съдят и тези, които са дали пари за „голямо шоу”, каквото обещавала да го направи брюнетката. Мария Илиева не за първи път разочарова хората около себе си, разбра и Kluiki.bg.
Припомняме, че при предишния сезон на Х фактор продуцента Маги Халваджиян й беше набрал здравата. Тогава нейният отбор имаше най-много участници, които отпаднаха.

Близки до кухнята на шоуто разкриха, че тя повече се интересувала с какъв тоалет да се барне, за да изглежда ослепителна, отколкото да се грижи за протежетата си. Напълно неглижирала ангажиментите си, но не признавала, че отбора й се е провалил заради нея. Припомняме, че и тогава феновете й люто се разлютиха на любимката си в мрежата, като я обвиниха, че се грижи повече за собственото си его, а не за таланта на новите певци.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Фиаско: Мария Илиева се изложи (Май й стана навик)”

  1. Росица Иванова

    мар. 07. 2015

    Нещо не ми се върза цялата история.Хем не се преобличала и изглеждала негледже,хем мислила само как по-блестящ тоалет да облече.Я се обосновете по-читаво,щото така изглежда някак изсмукано от пръстите и тенденционно обиждащо,а тя не го заслужава.Упражнявайте се в/у чалгарките.Там няма как да сгрешите.Успех!

  2. Tedi Itova

    мар. 08. 2015

    Ако сте толкова малоумни и слепи не видяхте ли че си смени тоалетите 3 пъти

Добавете коментар