Мария Илиева предизвика бурно недоволство

Поп дивата Мария Илиева отново се изложи. Певицата Мария Илиева пак разочарова феновете си. Май и стана навик?За поред път певицата не устоя на обещанието си за грандиозно шоу, а поднесе на феновете си неглижирано представление. Тя не успя нито да взриви публиката, нито да „докаже” професионализъм, за какъвто винаги претендира, че притежава.

Бившата съдийка от култовото музикално шоу Х фактор не успя нито да докара глас, нито пеене,което да впечатли, разтърси и да се запомни. Още в ефира на бляскаво реалите формата тя даде заявка, че представлението й ще бъде уникално и запомнящо се. Нищо подобно не се случи, но певицата успя здраво да разочарова феновете си, пише Пик.

[caption id="attachment_336726" align="alignright" width="300"]Мария Илиева разочарова феновете си Мария Илиева разочарова феновете си[/caption]

Мария Илиева не се беше постарала нито да има хореография около себе си, нито дори да си смени тоалета, гласят гневните коментари в социалната мрежа. Певицата изкара цял един концерт само по пантолон и туника, говорят и тези, които са присъствали на него. Сцената не била изобщо шик, а най-обикновен под и декор, а „оркестъра й” се състоял само от двама-трима музиканти.

„По-скоро приличаше на сбирка в читалище”, не спират да я съдят и тези, които са дали пари за „голямо шоу”, каквото обещавала да го направи брюнетката. Мария Илиева не за първи път разочарова хората около себе си, разбра и Kluiki.bg. Припомняме, че при предишния сезон на Х фактор продуцента Маги Халваджиян й беше набрал здравата. Тогава нейният отбор имаше най-много участници, които отпаднаха.

Близки до кухнята на шоуто разкриха, че тя повече се интересувала с какъв тоалет да се барне, за да изглежда ослепителна, отколкото да се грижи за протежетата си. Напълно неглижирала ангажиментите си, но не признавала, че отбора й се е провалил заради нея. Припомняме, че и тогава феновете й люто се разлютиха на любимката си в мрежата, като я обвиниха, че се грижи повече за собственото си его, а не за таланта на новите певци.