Нелепа лъжа на Азис предизвика смях

Нелепа лъжа на Азис предизвика смях
5 (100%) 2 votes

Азис твърди, че не е бил абсолютно никога с жена, което е нелепо и смешно! Певецът се разгореши с Гентиана Халити пред камерата, което стана повод отново за размисъл дали харесва Азис и жени?!

Новият видеоклип на звездата Азис предизвика фурор с кадрите си, част от които обаче бяха премахнати от „Фен ТВ“, тъй като са били доста горещи, научи Kliuki.bg. Във видеото към „Джанъм, джанъм“ ромският певец се е награбил здраво с изкусителката Гентиана Халити. Двамата изглеждат така, сякаш и извън камерата има нещо между тях. Това обаче явно не е така, защото Азис коментира клипа и самата Гентиана, но лъжата му по-скоро избива на смях.

„Гентиана е прекрасна. Уникално красива е, но ако не бяха камерите, не знам какво да правя. Не съм свикнал с подобни неща, все пак никога не съм бил с жена.“ – казва Азис.

Бил ли е Азис с Гентиана Халити и извън този видеоклип?

Бил ли е Азис с Гентиана Халити и извън този видеоклип?

Това, разбира се, изглежда твърде съмнително, тъй като певецът има дете. В днешно време един живот може да бъде създаден по много начини, но източници твърдят, че майката на щерка му е забременяла по ествествения начин. Освен това Азис напоследък е забелязван в доста близки отношения с различни жени. Самият той веднъж публикува във Фейбук снимка с него и хубавица в леглото.

„Васко крие отдавна, че го привличат и жени. Да, той предпочита мъже, но това не значи, че би отпратил една красива дама. А и в шоубизнеса добре се знае, че няма задръжки.“ – споделя приятел на ромския изпълнител.

Дали действително има нещо повече между Азис и Гентиана Халити, не е ясно. Лъжите на певеца, че не е бил с жена, обаче вече започват да идват в повече. Отдавна е известно, че дори и най-жественият мъж би могъл да попадне под обсега на жена, ако тя му пасне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар