Ирина Шейк довърши бившия си приятел - звездата на футбола Роналдо!

Изключително голямо унижение бе причинено на Кристиано Роналдо от бившата му Ирина Шейк. По непотвърдена информация, манекенката е сразила футболиста с признание пред свои приятелки. На въпрос какво ще й липсва от връзката с португалеца, руската красавица е отговорила, че със сигурност това няма да е леглото, научи Kliuki.bg.

Намекът на Ирина за лошите умения на крилото на Реал (М) във физическия аспект на любовта не е първото нещо, потвърждаващо това. Преди време една от жените, били с Кристиано Роналдо срещу пари, го унизи по същия начин, като го стори даже публично, използвайки медиите. Тогава тя заяви, че футболистът бил "кръгла нула".

[caption id="attachment_336736" align="alignright" width="300"]Ирина Шейк срина Кристиано Роналдо с унизително за него разкритие Ирина Шейк срина Кристиано Роналдо с унизително за него разкритие[/caption]

Сега Ирина Шейк потвърждава мнението в тази насока. Съществува обаче вариант рускинята да иска просто нарочно да унизи своя бивш възлюбен, тъй като двамата не са се разделили по най-приятелския начин. Слуховете са, че Роналдо е узнал, че приятелката му върти паралелно любов и с бивш кечист и й е вдигнал луд скандал.

"Кристиано изглежда мило момче, но когато става дума за жени, той е безкомпромисен. Не съм виждал толкова верен и отдаден на една връзка футболист. Обикновено ние сме малко по-несериозни, но Кристиано е различен. Разбира се, този му характер го кара често и да ревнува, но понякога наистина има основания." - разказва съотборник на Роналдо.

Именно проблемите в леглото се оказали главната причина Ирина Шейк да потърси любов другаде, вещаят слуховете. Носителят на "Златната топка" не умеел да бъде нестандартен и изобретателен, разчитайки само на визията си, която обаче не била достатъчна на Ирина.

"Тя е страхотна, погледнете я! Аз по-красива жена не съм виждал. Само като я видя, полудявам. Нормално е да иска мъж, който да й дава удоволствия." - споделя фен на Ирина Шейк.